Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A búcsú nélküli szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A búcsú nélküli szerelem soha nem ér véget. " Vajon ez tényleg így lenne? Vagy tévedett Holly Hill?

Figyelt kérdés
Maga a történet bonyolult, így nem is írom le az egészet. Hétfőn még az újrakezdést vetette fel a párom, kedden pedig már azt mondta a telefonba, hogy fejezzük be végleg. Telefonon mondta. Azelőtt is, amikor szakított velem, telefonon mondta, és amikor találkoztunk, meggondolta magát. Most megint telefonon mondta ki a végleges szakítást. Vajon ez most tényleg végleges? És miért van az, hogy megkértem vigye el a maradék holmiját, ha már egyszer szakított velem, de azt mondta, hogy azon a napon nem fog ráérni (bár az elfoglaltsága annyira nem volt sok, el tudta volna vinni szerintem, lett volna rá ideje). Talán azért hagyta itt, mert még gondolkodik azon, hogy akar-e még tőlem valamit, vagy csak egyszerűen jan. 5-ig nem fog ráérni?
2009. dec. 26. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tud dönteni. Kérdés, hogy neked jó-e így?? Ha ő nem tud dönteni, akkor bizony neked kell.
2009. dec. 26. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a "vicc" az egészben. Hogy egyszer már szakított velem, másnap meg szünetet kért. A következő nap én írtam neki, hogy akkor legyen vége, összepakolok neki. És amikor eljött, újra akarta kezdeni, de úgy, hogy feküdjek le vele. És ha jó lesz, akkor folytassuk. Hogy miért akart lefeküdni velem?! Azt mondta, azért, mert másik kapcsolatánál is szóba került az újrakezdés, de nem volt jó a szex. Visszautasítottam a szex-ajánlatát, és a visszautasítást nevezte meg másnap oknak, hogy mivel visszautasítottam, akkor legyen vége. Nem akartam csak szexet. Őt szerettem volna egészen, nem csak egy részét!

Ha rajtam állna a döntés, akkor együtt maradnánk.

2009. dec. 26. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Hááát... én inkább úgy értettem, hogy neked kell dönteni úgy, hogy vége legyen. Persze ha szereted akkor ez nem fog menni, így viszont jó eséllyel nem leszel boldog vele és később siratni fogod az elpazarolt időt. Kívánom, hogy ne így legyen, de azért alaposan gondold át.
2009. dec. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!