Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy 18 múltam, de még nem volt barátom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Velem van a baj?Pedig nem cigizek,nem vagyok soha rèszeg,nem jàrok bulizni(lehet ezért nincs kivel ismerkednem?!),csak koncertekre,nem vakolok magamra 10 kg sminket,és nem vagyok 50 kg vasàggyal.Azt mondják szép vagyok,ezt még a nő ofőm is többször mondta.Mit kène tennem?Soha nem találkozom helyes,rendes,vicces fiùval,akivel akàr szìvesen jàrnék.Ti hol ismerkedtek?Suli nàlam kilőve,na meg a disco is.2014. máj. 5. 22:32
1/21 anonim válasza:
1) Nem jarsz emberek közé
2) Nem mutatsz érdeklődést
2/21 anonim válasza:
mutass privibe 1 képet magadról.
3/21 anonim válasza:
miért lenne kilőve a disco? járnak oda rendes srácok is
7/21 anonim válasza:
mi lenne ha úgy élnél, mint egy normális 18 éves? most mitől jó az, hogy nem jársz el bulizni? sose fogom megérteni
8/21 A kérdező kommentje:
#7 Nekem a koncertezés buli,a disco meg unalmas. :D
2014. máj. 5. 23:03
9/21 anonim válasza:
Én sem járok el sehova. Meló-Otthon-Meló-Otthon ennyi az életem. Nekem sincsenek barátaim de érettebb vagyok a korosztályomnál. Felnőttek között nőttem fel így ehhez kapcsolom hogy nem barátkozom,bulizok a velem egykorúakkal.
10/21 anonim válasza:
#7-es, mindenkinek mást takar a "buli".
Nálunk például akkor van buli ha a haverokkal felcsapjuk a bográcsot, mellette van aki sörözik, van aki nem és jól elnevetgélünk vagy elbeszélgetünk az élet dolgain. Jó persze, néha kirúgunk a hámból, de nem mindig. Azért pedig nem ítélhetsz el valakit, mert nem úgy él, mint egy bizonyos korosztály 85%-a.
Én örülök neki ha vannak még ilyen lányok. Csak az a baj, hogy nem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!