Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok barátnőm volt de egyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gerix29 kérdése:

Sok barátnőm volt de egyiket sem en talaltam hanem ők engem de mindig ott hagytam őket mivel olyant olyanokat találtam akik jobban tetszettek es jobba elvoltam velük? Töbii lent

Figyelt kérdés
De ezekhez a lányohoz màr nem merek ugy hozzà szolni!!nem vagyok ronda srac sportolok.szerintem kedves is jò fej is voagyok. arra vàgyok hogy megértsen és olyannak szeressen amilyen vagyok !!mit tegyek hogy növeljem az önbizalmam mivel mar pàrszor öszetört???16/f
2014. jan. 6. 18:58
 1/2 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg írni
2014. jan. 6. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdésnek javaslok egy nyelvtankönyvet.
2014. jan. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!