Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az sznobságnak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az sznobságnak számít, ha eddig arab fiúk tetszettek?

Figyelt kérdés
Ha találok egy olyat, aki szimpatikus, akkor szívesen járnék is vele. Ismerkedtem eddig egy arab fiúval, nagyon szimpatikus volt külsőre-belsőre is, csak másik városban tanult, és hozzám kicsit idősebb is volt. A magyar fiúk közül nem igazán találtam eddig senkit, aki úgy megfogott volna, mint az az arab fiú.
2013. okt. 6. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez mitől sznobság? Főleg, hogy az arabok többsége csóró. Hacsak nem valami Dubaiban élő sejk-re pályázol. :D

Egyébként nekem nincs velük bajom. Tanultam arab törit és nyelvet is picit. Tény, hogy sokban eltérnek a nyugatiaktól. Szóval, ha neked ők kellenek, akkor keresgélj közöttük.

2013. okt. 6. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak tudatlanságnak.
2013. okt. 6. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
enyhén polgárháborúfétis
2013. okt. 6. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Sznob:

az előkelők szokásait, életmódját utánozó ember

Tehát nem, nem számít sznobságnak, mivel a szónak köze nincs ahhoz, amire te gondolsz.

Ajánlom, nézz utána az araboknak is. Csak megsúgom, feleségválasztás terén elég "nyitottak"

2013. okt. 7. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Dubajba akarsz te költözni olajmilliárdos sejk családba tudom én.
2013. okt. 7. 00:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát... azok az arabok nem csórók, akik idejönnek tanulni :D

Nem rasszistaságból mondom, nagyon sok jófej arab van, de párkapcsolatra nagyon meg kell gondolni, melyikkel is gyere össze.

Egyébként nem sznobság, csak fétis :D Nincs vele gond amúgy.

2013. okt. 7. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem sznobság, hanem a fétisizmus egy formája, ami lényegében egy kisebb pszichológiai betegség. (De legalább gyógyítható.)

Viszont az arabok teljesen beteg erkölcsben szocializálódtak. Nem akarsz te párkapcsolatba lépni velük....

2013. okt. 7. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!