Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a baratom a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratom a legjobb hawerjaval, a17ik szulinapjan (bulijan) o pedig elkapot minket smarolni. Semmi nem volt csak annyi es azota nem is szol hozzam se a hawerjahoz is pedig ok amiota az eszem tudom ismerik egymast. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 01:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
87%

Ez első oldalon lévő utolsó komment a legborzasztóbb rémálomnőtől származhat akit el tudok képzelni és még a legádázabb Nürnbergben elítélt SS-vezetőnek se kívánnám az ilyet.

Képes elmagyarázni részletesen hogyan csináljon úgy hogy a srác elhiggye hogy ő most tényleg, de naaaaagyon bocsánatot kér.

Hatalmas gyakorlatod lehet ebben...

A bűnös lánynak:

1. megcsaltak és ez szemét geci dolog, bárki bármit mond.

2. a hibát ne tetézd tovább. Döntsd el hogy megbántad-e, ha megbántad vallj színt a srácnak és ha továbbra se bocsát meg akkor ne lepődj meg, gondolj arra te hogy állnál hozzá a szerelmedhez ha a szemed előtt csalna meg...

3. tanulj, tanulj, tanulj!

Nincsenek csodák, csak emberek.

2008. júl. 30. 16:33
 22/22 anonim ***** válasza:
10%

Őszintén sajnállak hogy ilyen válaszokat kaptál eddig, tőlem mást kapsz. Ha jól sejtem te sem lehetsz sokkal több 17-nél.

Szerintem ez az a kor amikor még sok olyan dolgot csinálunk amit nem kéne, vagy nem helyes és másnapra megbánjuk. Én még emlékszem milyen volt tininek lenni pedig elég rég volt már. A többi válaszadó biztosan nem emlékszik rá vagy nem is voltak tinik, vagy nem jártak bulizni és mindig minden jól csináltak. Emberek vagyunk és hibázunk,de az a kérdés hogy tanulsz-e a hibáidból. Szerintem a csókolózás nem olyan nagy bűn. Mérlegelned kell hogy mennyire fontos ez a kapcsolat számodra, érdemes-e helyrehozni vagy inkább élvezed még a fiatalságodat és bulizol amíg még fiatal vagy, mert hidd el hamar elmúlik a tinikor. A haverja meg ugyanúgy hibázott mint te. Teljesen mindegy hogy ki kezdte meg ki akarta ki nem. A lényegen nem változtat. Fel a fejjel és tedd túl magad a dolgon hídd el nagyon sok pasi van még a világon, ráérsz még megkomolyodni maradj fiatal amíg lehet. Tudod én mit meg nem adnék ha újra 20 éves lehetnék?

2008. aug. 1. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!