Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratom a legjobb hawerjaval, a17ik szulinapjan (bulijan) o pedig elkapot minket smarolni. Semmi nem volt csak annyi es azota nem is szol hozzam se a hawerjahoz is pedig ok amiota az eszem tudom ismerik egymast. Mit csinaljak?
Ez első oldalon lévő utolsó komment a legborzasztóbb rémálomnőtől származhat akit el tudok képzelni és még a legádázabb Nürnbergben elítélt SS-vezetőnek se kívánnám az ilyet.
Képes elmagyarázni részletesen hogyan csináljon úgy hogy a srác elhiggye hogy ő most tényleg, de naaaaagyon bocsánatot kér.
Hatalmas gyakorlatod lehet ebben...
A bűnös lánynak:
1. megcsaltak és ez szemét geci dolog, bárki bármit mond.
2. a hibát ne tetézd tovább. Döntsd el hogy megbántad-e, ha megbántad vallj színt a srácnak és ha továbbra se bocsát meg akkor ne lepődj meg, gondolj arra te hogy állnál hozzá a szerelmedhez ha a szemed előtt csalna meg...
3. tanulj, tanulj, tanulj!
Nincsenek csodák, csak emberek.
Őszintén sajnállak hogy ilyen válaszokat kaptál eddig, tőlem mást kapsz. Ha jól sejtem te sem lehetsz sokkal több 17-nél.
Szerintem ez az a kor amikor még sok olyan dolgot csinálunk amit nem kéne, vagy nem helyes és másnapra megbánjuk. Én még emlékszem milyen volt tininek lenni pedig elég rég volt már. A többi válaszadó biztosan nem emlékszik rá vagy nem is voltak tinik, vagy nem jártak bulizni és mindig minden jól csináltak. Emberek vagyunk és hibázunk,de az a kérdés hogy tanulsz-e a hibáidból. Szerintem a csókolózás nem olyan nagy bűn. Mérlegelned kell hogy mennyire fontos ez a kapcsolat számodra, érdemes-e helyrehozni vagy inkább élvezed még a fiatalságodat és bulizol amíg még fiatal vagy, mert hidd el hamar elmúlik a tinikor. A haverja meg ugyanúgy hibázott mint te. Teljesen mindegy hogy ki kezdte meg ki akarta ki nem. A lényegen nem változtat. Fel a fejjel és tedd túl magad a dolgon hídd el nagyon sok pasi van még a világon, ráérsz még megkomolyodni maradj fiatal amíg lehet. Tudod én mit meg nem adnék ha újra 20 éves lehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!