Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratom a legjobb hawerjaval, a17ik szulinapjan (bulijan) o pedig elkapot minket smarolni. Semmi nem volt csak annyi es azota nem is szol hozzam se a hawerjahoz is pedig ok amiota az eszem tudom ismerik egymast. Mit csinaljak?
Azt mindenképpen el kell, hogy fogadd, hogy itt bizony súlyos elbaltázás esete forog fenn. El kellene gondolkodnod rajta, hogy akarsz -e még valamit ettől a pasitól? Nem vicc, ugyanis ismertem olyat, aki megcsalta a pasiját, az megbocsájtotta neki, majd amíg együtt voltak, a lány folyamatosan piszkálta, mert hát milyen tutyimutyi alak, hogy visszafogadta. Szóval előbb célszerű lenne tisztába jönni az érzéseiddel és kitalálni, hogy mit is akarsz valójában.
Ha rendbe akarod hozni ezt a kapcsolatot, célszerű lenne felhívni a pasit és megbeszélni egy találkát valami nyilvános helyre (Cukrászda stb.), ahol emberi hangon, ordibálástól mentesen megbeszélnétek a dolgot. Mondd el neki azt, amit ide leírtál, hogy nem gondoltad, nem úgy volt, hirtelen belekerültél egy helyzetbe és nem tudtad, mit tegyél. Azt meg kell, hogy értse, hogy azt álmodban sem gondoltad, hogy éppen a legjobb barátja nyomul majd rád. Aztán majd mond erre valamit. Hidd el, jelen helyzetben a legrosszabb változat éppen ez, hogy senki sem beszél a másikkal.
Amúgy megvn a véleményem az ilyen legjobb barátokról.
Most mit vársz, mit mondjunk?
Jaj te szegény, de rossz lehet most neked!
Hát nem! Te utolsó mocskos kurva! Egyszerre kettő kapcsolatot tettél tönkre! Ez már teljesítmény!
És azzal takarózol, hogy "csak csók volt"?? Szerinted ez kit érdekel? Ha neked egy csók semmit ne jelent, akkor szerencsés a (volt)barátod, hogy ez kiderűlt. És ha nem kap rajta, akkor még mi lett volna?
Az exed batátja sem jobb! Soha sem volt igaz barát. Össze illetek, most már nyugottan legyetek egymáséi, nem áll közétek a volt barátod!
Tudod mit? Csak jót tettél vele, mert így legalább kiderűlt, hogy a legjobb barátja nem barát, csak egy patkány, a csaja meg soha sem szerette. (mert nem tettél volna ilyet, ha számítana neked)
Tudod, ha valaki mást csókolsz és közben, illetve még előtte nem jut eszedbe a barátod, akkor a kapcsolatotoknak nincs értelme, ha meg eszedbe jutottt, de mégis megtetted, akkor no comment!
Egyszóva ne siránkozz a szakítás miatt, mert TE NEM SZERETED A BARÁTODAT!
Isten mentsen az ilyenektől, mint te vagy!!!!!
Már megbocsáss, de nehéz lett volna azt mondani a srácnak, hogy bocs, de a szerelmem szülinapi buliján nem kellene sétálnunk. Mert már az illetlenség volt, hogy a barátodat egyedül hagytad. Sztem ha két fiatal összejön, akkor nincs én és te, hanem mi. Pláne egy bulin.
Sürgősen kérj tőle őszintén bocsánatot, és folytassátok külön ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!