Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hagyjam vagy ne?

Figyelt kérdés
van egy srác a suliból kb 3 hete figyeltem fel rá és hát...azóta "jön be".(Persze ő nem is igazán ismer)Felvettem MSN-re.A múltkor beszélgettem is vele. Eleinte minden tök jó volt, kedves volt meg minden, de aztán mintha kicserélték volna.Amikor megkérdeztem h honnan tudja h ki vagyok, mert állítólag tudta, de nem hiszem, akkor nagyon rondát írt rám de később is! (csak az oldal nem engedte h ezeket leírjam) Aztán "szépen" lekoptatott, meg még le is pisisizett. Szóval igazából mindent mondott rám amit csak lehet. Kicsit megijedtem, mert én csak meg akartam egy kicsit jobban ismerni (ezt persze mondtam neki az elején és ő bele is egyezett) és paff neki.... és később letiltottam de másnap mégis visszavettem de nem írtam rá, mert félek h megint "leordít". És most nem tudom h mit csináljak mert nagyon tetszik és én 13 ő 15 éves. Nem akarok tőle egyelőre semmi többet az ismerkedésnél. Kérlek segítsetek!! Most hagyjam az egészet a francba vagy írjak rá és kérdezzem meg h mi volt a baja. v mi??
2009. dec. 26. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:

21/F

Én hagynám a fenébe, és apróságokon nem idegeskednék...

Gooombaaa

2009. dec. 26. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad...Ha ennyire nem méltat hogy csak megismerkedjetek egymással amikor már egyszer belement..És utána lehordott mindennek.. Hát én csak jól pofán verném kétszer :D 16/F voltam

Szotyeee

2009. dec. 26. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:

21/F

Én hagynám a fenébe, és apróságokon nem idegeskednék...

Gooombaaa

2009. dec. 26. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba! De amúgy se te fogod őt érdekelni ezt elhiheted, mert ahogy te is említetted fiatal vagy és ilyen korban a fiúk az idősebb lányokra kíváncsiak vagy már rég megvan neki,hogy kit választott! 18/F
2009. dec. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!