Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyna szakítottatok a párotokkal és miért? Mit mondtatok?
Megmondam az igazat a szemébe: "már nem szeretlek, felesleges egymás idejét rabolnunk". Nagyon jó szerető volt, de mást nem tudott adni. A bioritmusunk is teljesen más volt. Ő egy tipikus kocka volt, aki hajnalig ütötte a gépet. Én szerettem korán lefeküdni és utáltam az ilyen játékokat. Ràadásul a gép előtt dohányzott is ami engem szintéb nagyon zavart. De volt ennél egy nagyobb hibàja is, napközben és éjszaka is kiszökött a kocsmába játékgépezni.
Ezek a dolgok gyorsan kiábràndítottak belőle. Elmondtam neki és látszólag meg is értette. Majd egy hét után elkezdett könyörögni, vesztegetni, majd fenyegetni. Erre csak annyit mondtam: "szánalmas vagy". Szépen akartam lezárni, de ő dühöngött, zsarolt, fenyegetett. Pedig úgy gondolom nem az én hibámból ment tönkre a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!