Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne teni vagy cselekedni hogy necsak barátok legyűnk?
Figyelt kérdés
meg modjam neki hogy nemtudok nélkűle megleni meg élni mert csak rátudok gondolni másra nem és bele őrűlők ha nem láhatom. ez tényleg komoj dolog.
segitsetek valami tanácsal.
2008. júl. 27. 23:53
1/2 anonim válasza:
Gondolom te vagy a fiú, ő meg a lány. Ez komoLY dolog. Fiú és lány között nincs barátság. Ülj le vele beszélgetni és szépen finoman próbáld szóba hozni az ügyed. Ha látod rajta, hogy nem rajong a dologért, akkor már az elején terelj más dologra. Utána meg építsd le a kapcsolatot, mert így te csak szenvedni fogsz.
2/2 anonim válasza:
Ne haragudj,én csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy fiú-lány barátság igenis van.Nem egy fiú barátom van,akivel mindent meg lehet beszélni.Ezek a barátaim is párkapcsolatban élnek,mint én,és ők is szerelmesek a párjukba mint én...nincs az,hogy valamelyikőnk is többet érezne.A kérdésre a válasz pedig:Kérdezz rá,maximum aztmondja,hogy nem,és akkor maradtok barátok...amúgyis fiatalnak tűnsz még ezzel a "komoj"-jal,szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!