Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis ha csokolozas kozbe felall a f*rkam?
Figyelt kérdés
16 vagyok es ez az elso baratnom es amikor csokolozunk vagy akar ha megolel felall nekem.
nemtudom hogy eszre vette-e mar de en nagyon cikinek erzem
hogy mondjam el neki ezt?
amugy o 14 eves es szerintem a szex nem nagyon johet szoba meg amugy is most jottunk ossze kb 1 hete
16/f/szuz.
2014. máj. 5. 11:54
1/9 anonim válasza:
Miért akarod elmondani, ha szerinted szóba se jöhet a szex?
Nyugodtan használd az eszed már ennyi idősen is...
3/9 PearlDiver válasza:
Ha ez zavar, verd ki magadnak mielőtt találkozol vele.
Meg fogsz könnyebbülni :)
24F
4/9 A kérdező kommentje:
de hogy mondjam el neki? koszi az utolsot megprobalom:)
2014. máj. 5. 11:59
6/9 anonim válasza:
nekem 27 évesen is feláll, ha csókolózom, főleg ha olyan csajjal teszem, aki friss, szóval nem baj ez. szerintem az jobban zavarna, ha nem állna fel :) akkor azt gondolnám, hogy kezdek impotens lenni :)
7/9 anonim válasza:
A párom 31 éves, 12 éve vagyunk együtt és mai napig feláll neki, ha elkezdünk csókolózni.
Szóval, mindenképpen normális. Beszélni nem hiszem, hogy kell róla, érzi azt a lány is, nyugi. ;)
És hízelgő. :)
30/n
8/9 A kérdező kommentje:
de olyan cikinek erzem:/
2014. máj. 5. 17:13
9/9 anonim válasza:
Normális.
A lányok általában örülnek ennek, bár nem mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!