Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan gáz lenne ez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan gáz lenne ez, szerintetek jogosan borult ki a párom?

Figyelt kérdés
Tény, hogy vékony csinos szép barátnőm van, de valamiért, ha nagyon benne vagyok a számítógépes játékba, akkor nem tudom ott hagyni. Múltkor emiatt nagyon kiborult a párom, ugyanis szexi fehérneműbe várt engem, de én nem mentem, mert izgalmas játék közbe voltam.
2014. máj. 4. 18:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
30%
nem volt jogos
2014. máj. 4. 18:57
 22/38 anonim ***** válasza:
Ha a baratnoddel toltheto ido helyett a jatekot valasztod, meg nem vagy erett a parkapcsolatra.
2014. máj. 4. 19:02
 23/38 anonim ***** válasza:
41%

De a Crysis 2-t meg lehet állítani, mindegy nem számít. :)

Akkor sem jogos a kiborulása, ne legyen ilyen önző a szexben. Biztos neki is vannak olyan helyzetei amikor nem akarná csinálni vagy épp mással lenne elfoglalva.

Ha mondjuk éppen olvasna egy könyvet akkor nyilván nem hajítaná el csak azért mert te éppen akkor orális kényeztetésre vágysz.

2014. máj. 4. 19:02
 24/38 anonim ***** válasza:
pff krajszisz miatt kihagysz egy jó szeretkezést? Jézusom... Még ha valami jó játék lett volna.
2014. máj. 4. 19:04
 25/38 anonim ***** válasza:

Egy kerdes! Mi a lokukinak van ott veled a baratnod,ha nem vele toltod az idod?? (ha egyutt laktok,akkor en kerek elnezest)

Es teljesen jogosan! Ferfi vagy te mar ne is haragudj?? Ott van a csaj elotted szexi ruciba es nemet mondasz? Jezusom,h lehetsz ilyen puhap.csu??

2014. máj. 4. 19:13
 26/38 anonim válasza:

Hany eves vagy? mar nem is azert..

Ezek szerint egy szamitogepes jatek fontosabb mint a parod..

En is kibuktam volna a bnod helyeben..

Nekem a baratom egybol rohant volna..akarmennyire is 'izgalmas' a jatek..

2014. máj. 4. 19:14
 27/38 anonim ***** válasza:
Ez tök izgalmas kérdés, én is felvetettem a páromnak és azt mondta, hogy csak akkor kérne meg, hogy várjak, ha éppen DOTA-t nyom, de én úgy vagyok vele, hogy azt meg várnám sértődés nélkül, addig bemelegítenék egyedül. :)
2014. máj. 4. 19:16
 28/38 A kérdező kommentje:

25.

30 éves vagyok és együtt lakunk a párommal.

Igen pontosan azért NEM vagyok puhap*cs, mert tudok nemet mondani van akaraterőm, akkor szexelünk, amikor én is szeretnék, nehogy már akkor ugorjak, amikor ő szexelni, mert ő a NŐ és lyukja van.

2014. máj. 4. 19:17
 29/38 anonim válasza:
Ha igy alsz hozza elobb utobb elfog hagyni..
2014. máj. 4. 19:39
 30/38 A kérdező kommentje:

29.

Vagy én őt, ha szexért hisztizik, mert akkor nem engem szeret, hanem a far*am

2014. máj. 4. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!