Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nagyon negatív dolog? 17/f
Figyelt kérdés
Ha nagyon vágyom egy lányra, akinek én lennék a legfontosabb. Ha vele lennék mindig ölelgetném és odabújnék hozzá. Sírnék neki, ha fáj valami. Mindig kedveskednék neki. Mindig dicsérném.
Nagyon gáz, ha ennyire érzelgős egy fiú? Ez taszító?
2014. máj. 4. 16:32
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg mindig ezt csinálnád az sok lenne.
2/7 anonim válasza:
nem mindegy, hogy mennyire érzelgős
van egy szint, ami után engem már zavarna
nem baj, ha vki érzelmes, de lányként ne én legyek már az erősebb ilyen téren
3/7 A kérdező kommentje:
Nyilván egy idő után kevésbé lennék az. De sosem volt olyan pici koromban sem, akivel egy picit ilyen lehettem volna, és nagyon hiányzik.
2014. máj. 4. 16:38
4/7 anonim válasza:
Hát, ezzel én is így vagyok.
De először be kell bizonyítanod, hogy nem vagy egy béna puhány, s ha egyfolytában rinyálsz, akkor az nem egy konstruktív dolog egy kapcsolatra nézve.
+ Sok lány elvárja, hogy a fiú keménykedjen, ami egy elég kikészítő és buta dolog. Az ilyeneket is jobb elkerülni.
5/7 anonim válasza:
Ha bújsz és ölelgeted azzal nincs semmi gond de a könnyekhez bizonyos időnek el kell telni, és akkor is csak a számodra igazán rossz pillanatokban. Van egy rossz hírem a taknyom-nyálam egybe folyik tipusú zokogás a lányok kiváltsága. Nem baj ha egy srác érzékeny/érzelgős csak ne a nap minden pillanatába csinálja.
6/7 anonim válasza:
18/L voltam az előző. (a barátom is kicsit érzékenyebb az átlagnál de 4 éve vele vagyok és szeretem)
7/7 anonim válasza:
Nyugi meg fiatal vagy. Majd 20 utan kinovod ezt a buzulast. Mellesleg rohadtul nem vonzo nekik, legalabb is a sajat tapasztalataim alapjan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!