Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom már nem szeret úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már nem szeret úgy, mint régen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos ritkán tudunk találkozni, mivel külföldön dolgozik. Mostanában egyre furcsább volt, ritkábban kezdtünk el írni, igaz hogy a munka miatt is.És rákérdeztem, hogy szeret-e úgy mint régen. Sajnos azt mondta, hogy már annyira nem, ezért most megpróbálunk tenni ez ellen, ne hogy szakítás legyen a vége. Kb. másfél éve vagyunk együtt, és tényleg szeretjük egymást. Lassan depresszióba süllyedek, annyira magam alatt vagyok. Szerintetek hogy lehetne megoldani a problémákat, mert szerintem a szünet itt nem segít.
2014. máj. 4. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Az őszinte véleményem az, hogy fiataloknek nem való az elköteleződés+távkapcsolat kombó.

Nem is azért, mert nehéz kitartani, hanem mert az értékes idő pazarlása.

Így, közel a 30-hoz, azt mondanám, hogy beszéljétek meg, hogy szakítotok és mindenki élje az életét, de ha újra egy helyre vet majd a sors, a másiknak legyen 'elővásárlási joga' :)

2014. máj. 4. 10:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Ő 21 éves, én 18. De jobb pasit el sem tudok képzelni. Mindig mindent megtudtunk beszélni. A családját is nagyon szeretem. Igy távkapcsolatba nehéz, de valakinek ötlet, ami segíthet?
2014. máj. 4. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt nem azzal van gond, hogy messze dolgozik,és hogy keveset találkoztok, hanem azzal, hogy részéről elmúlt már és ezt észre kéne venned. Enged el, és ne akarj azok sorsára jutni, akik foggal-körömmel tapadnak egy férfire, ha az menni akar.1,5 év nem egy hosszú idő, amit ne lehetne normálisan lezárni, és esélyt adni akár önmagadnak is egy olyan kapcsolatban, ahol egyenrangú érzésekkel tudsz létezni.
2014. máj. 4. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát az igaz. De nem az hogy nem szeret, csak már nem annyira mint régen. Adunk magunknak egy kis időt hogy megprobaljuk megjavitani, valahogy ujra felhozni a régi érzelmeket, ha lehet, Ha nem akkor nem eröltetjük. Igaz itt sokkal könnyebb lenne ha tudnánk találkozni mert akkor nem keves otletem lenne amivel tudom hogy ujra visszaszeretne belém. Csak az a gond hogy 5-6-7 hetente találkozunk 1 hétre. És ez tett tönkre mindent. A kevés beszélgetés.
2014. máj. 4. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek igaza van.

Normális dolog a hullámzás egy kapcsolatban, de nagy távolságból ezt nem lehet igazán kezelni.

Továbbra is azt mondom, legyen ez egy kulturált és megbeszélt szakítás, aztán majd úgyis lesz valahogy.

2014. máj. 4. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak pusztán a távolság miatt nem érzi már ugyanúgy a "szerelmet" mint előtte, ami totál érthető, mivel nem vagy mellette, hogy éreztesd vele. Nem szeret kevésbé csak amiatt, hogy nem látjátok egymást kevesebb inger jut el hozzá abból, hogy van 1 barátnője és hogy ez mivel jár. Sajnos azt nem írtad le, hogy kb mennyi ideig tarthat még ez (a külön élés), de ha nem tudtok találni módot rá, hogy többet találkozzatok akkor tényleg valószínű, hogy ez tovább fog romlani.
2014. máj. 4. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez a gond hogy szakitani nem akarok.
2014. máj. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!