Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érettségi közben menstruálsz, és nagyon erősen vérzel, mit kell tenned?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 23:31
1/12 anonim válasza:
Be kell csúsztatni a bugyidba a puskát...
3/12 anonim válasza:
kimész közben cserélni, wc-re gondolom még most is ki lehet menni.
5/12 anonim válasza:
ennek mi köze a párkapcsolathoz? A nök egészsges rovatba kellett volna irni.
6/12 anonim válasza:
Elárasztod vérrel a termet, ezzel elterelve a tanár figyelmét, közben míg hívja a takarítót, előhúzod a puskát, beírod, ami hiányzik, majd szemérmesen bocsánatot kérsz és ráfogod az izgalomra.
7/12 anonim válasza:
Én tavaly úgy oldottam meg, hogy tampont és betétet is használtam, majd a szünetben lecseréltem, így nem volt semmi gáz.
Ha a hasad fáj, akkor gyógyszer (algo flex m, vagy vmilyen jó fájdalomcsillapító, amitől nem leszel álmos)
8/12 anonim válasza:
Fogod a papírokat, és "elfelejtettem tampont hozni' jelszóval felhelyezed magadnak. Ne aggódj, a puncikobold megírja helyetted!
9/12 anonim válasza:
Ki lehet menni érettségi közben a mosdóba...:)
10/12 anonim válasza:
mindent bele sorstárs! holnap kezdjük! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!