Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz szerintetek, hogy a barátom kifizeti az újra érettségi árát tantárgyanként?
Figyelt kérdés
A szüleim nyugdíjasok és nekik nincs pénzük, én viszont fősulira szeretnék menni. A barátommal beszélgettünk erről, hogy akkor újra kéne érettségiznem, javítanom a pontokon. És ő egyből mondta, hogy az érettségit kifizeti, sőt ha igénylem akkor felkészítő tanárt is fizet még.2014. jan. 11. 07:01
2/5 anonim válasza:
Nem gáz. Bár nyilván nem hagynám neki, ahhoz nagyon nagyon erőltetnie kéne. Nagyon rendes tőle és ha minden kötél szakad, csak akkor élj vele és mondjuk nyári munkával majd visszaadni neki minél előbb.
3/5 WheneverYouWant válasza:
Segít. Fogadd el nyugodtan. Szerintem a gáz az ha indok nélkül nem fogadod el.
4/5 anonim válasza:
Én is kifizettem. Bár írhatott volna jobbat is... de felvették és ez a lényeg.
5/5 anonim válasza:
Nekem is ő fizeti bár nekem javitóérettségi 1 tantárgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!