Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt megértenétek lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt megértenétek lányok?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek még egyszer régebben mondtam hogy mindig legyünk azon a későbbiekben is, még ha sok dolgunk is lesz, hogy hétvégente szakítsunk időt egymásra. Most mondtam Neki ma, hogy kimegyek hozzá kocsival, de neki csak késő este lett volna alkalmas, mondta hogy készült egy kis ajándékkal nekem.

Mire indultam volna itthonról hatalmas vihar volt jégesővel, kocsival nem tudtam volna menni ilyen időben. Egy ideig elállt, de aztán megint elkezdett esni.

Felhívtam mondtam, hogy nem tudok kimenni ilyen időben és hgoy sajnálom hogy elrontom ezzel az ajándékát, de a buszt ilyen későn már nem érem el. Ő mondta, hogy semmi gond, de éreztem a hangján, hogy csalódott.

Ugye nem hiszi azt hogy csak ugráltatom? Vagy hogy ha "olyan fontos lenne, úgyis megoldanám"? Vagy hogy segget csináltam a számból? Ti mit gondoltok?

2014. máj. 3. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha cirkuszolna, nem lenne jó barátnő. Menj át most öcskös, már elállt a vihar. Tedd boldoggá a lányt, megérdemli.
2014. máj. 3. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
azt hogy vihar volt és így nem tudtál elmenni? aha
2014. máj. 3. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez volt az első, akkor mindegy. Meg fogja érteni, hogy nem tudtál elmenni, mégiscsak ember vagy.
2014. máj. 3. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen viharban a legjobb vezetni! :D
2014. máj. 3. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Én teljesen megérteném,sőt én mondtam volna,hogy szívem,ilyen időben ne gyere,de én ilyen vagyok.

A húgom meg olyan,hogy egy napig nem szólna hozzád,de csak miután jól összeveszett veled:D

Azt megértem,hogy csalódott volt a hangja,elvégre készült neked meglepivel,várt rád. De nem hisztizett,úgyhogy szerintem a csalódottság az időjárásnak szólt,nem neked.

23L

2014. máj. 3. 23:11
 6/6 Ladislavdeal ***** válasza:
100%
Ha te ilyenen aggódsz és minket is megkérdezel errôl, és a barátnôd sem csinált nagy feneket az ügynek akkor remek pár vagytok, vigyázzatok egymásra, sok sikert :)
2014. máj. 4. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!