Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják ezt a srácok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a srácok? Miért kell még a volt barátnő után futni, ha új kapcsolatod van?

Figyelt kérdés

nagyon szomorú vagyok, becsapva érzem magam. a barátom miatt. előttem volt egy barátnője, kb 2 hónapig kavartak, semmi egyéb nem történt köztük, a csaj szakított vele. a barátom persze fél évig még futott utána, a csaj nem bírta (vagy nem is akarta?) levakarni.

aztán valahogy csak túllépett a srác, és összejött velem, 2 éves a kapcsolatunk. eleinte nehéz volt, sokszor beszélt a volt csajról, de aztán az is megszűnt.

a napokban észrevettem hogy chatelnek, én pedig kérdőre vontam hogy mi ez. a lényeg az hogy kiakadt, nem tudja miért csinálta, még nem tudta elfelejteni a láynt, én pedig nagyon elkeseredtem, és szakítottam vele.

kierőszakolta hogy beszéljünk, az konkrétan annyiból állt hogy sírt hogy ne szakítsak vele, ő engem akar, és csak sírt.

aztán nem tudtam mit tegyek, adtam neki még egy lehetőséget, hogy szépítsen, de akkor teperjen, mert utólag nézve az a két év teljesen értelmét vesztette számomra, azután hogy megmutatta a beszélgetésüket.

csak így megint úgy érzem hogy én voltam az aki elviseli hogy a másik hülye. eddig teljesen normálisnak tartottam a barátomat, de még benne is csalódtam- hiába adtam még egy esélyt, nem nagyon látok változást, csak 1-2 napig volt kedves, aranyos, mint amilyennek mindig is kellene hogy legyen- aztán folyton kérdezi hogy jó úton halad-e, hogy megbocsássak neki.

valójában folyton azon rágom magam hogy tehetett velem ilyet.. asszem ezt nem fogja elfelejtetni velem.

nem értem mivel érdemeltem meg hogy ennyire megbántson. ez az ami fáj nagyon, hogy egyáltalán nem szolgáltam rá erre.

Srácok miért csináljátok ezt?! előre is köszi

2014. máj. 3. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

"Miért csinálják ezt a srácok? Miért kell még a volt barátnő után futni, ha új kapcsolatod van?"

Nem futok. És mivel a kérdésre válaszoltam, kérem a 100%-ot!

2014. máj. 3. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
11. megy is, küldöm az energiát
2014. máj. 3. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, küldöm én is!
2014. máj. 3. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok ti? Ezt sértés nélkül kérdezem.

Felszínesen álltok a dologhoz, főleg te. Még is mi másért vagy vele, ha nem a külsőségek miatt? Mert a jellemét nem díjazhatod, főleg ezek után. Olyan vonat után futsz ami nem vesz fel. Tipikus sírással megvezethető lány,

olyat keress aki tényleg értékel téged, akinek fontos vagy, mert ennek csak testileg kellesz, le se szarja a kis lelki világodat, te meg házhoz mész a pofonért.

Aztán most másokra mutogatsz, a másik lányra, a "barátodra", pedig te fogadtad el őt így, ő eddig is ilyen volt, csak most esik le neked. De te inkább földbe dugod a fejed, és nem akarod tudomásul venni.

Keress olyat, akinek te kellesz úgy ahogy vagy, aki téged értékel nagyra, nem pedig csak testileg, mert különben ilyenbe futsz.

2014. máj. 4. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!