Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szomorit el a szerelem?
2 honapja vagyunk egyutt ,rajottem ,hogy beleszerettem ,habar azt hittem tobbe sosem leszek szerelmes ,mivel elozo baratomat 1 ev alatt felejtettem el ,nagy nehezen...
viszont nem tudom kimutatni az erzelmeim ,nem merem ,felek ,es igy eleg goromba vagyok a baratommal ,egyfajta haragot erzek iranta ,amiert o nem szeret (azert gondolom ,mert nem mondta ,nem mondja ) de egyre inkabb erzem ,hogy belebolondulok a visszafolytasba ,marmint h nem tudom kimutatni az erzelmeim ,es nem azert mert nem akarom ,hanem mert felek es nem akarok szenvedni...sehogysem jo...:(es igy mind a szakitas jar a fejembe ,hogy talan az a legjobb megoldas...masreszt meg erzem ,hogy nem tudnek meglenni nelkule ,de igy belepusztulok ebbe az egeszbe...
Goromba vagy vele, akkor ne is csodálkozz ha sosem fogja mondani hogy szeret. Egyébként sem mondogatni kell azt, érezned kéne. Mi a fenéért lenne veled ha nem szeret?
Elég önzőnek tűnsz, pont olyannak mint az exem, csak magadért aggódsz hogy fájni fog, szinte szenvedsz a szerelemtől, ez a legrosszabb ha ezt látja a barátod is...
Ha nem érzed úgy, hogy szeret, akkor miért jársz vele? Egyébként szerintem ennyi idő alatt ő is tudja, hogy szeret-e, és ha egészséges gondolkodású, akkor biztosan nem járna veled, ha nem szerene, főleg úgy, hogy ennyit gorombáskodsz vele.
Azt írod: "nem tudom kimutatni az erzelmeim ,es nem azert mert nem akarom ,hanem mert felek es nem akarok szenvedni". Attól is szenvedsz, hogy nem mondod el, attól félsz, hogy akkor is szenvedni fogsz, ha elmondod. Bonyolúlt lány vagy te hallod e! :-)
MOND EL NEKI, HOGY MIT ÉRZEL!!!!! Nem csak azt, hogy szereted, hanem mindent, amit ide leírtál!! A barátod szeret téged, különben nem lenne veled! Miért akarna egy olyan lánnyal lenni, aki állandóan gorombáskodik vele, ha nem azért mert SZERET TÉGED????????
Egyébként általában a fiúk addig nem mondják az "sz" betűs szót, amig a csaj nem mondja, mert erősnek akarnak látszani, nem akarják kiadni magukat.
Szedd össze magad és súgd a fülébe!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!