Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz ebből (fiú-lány barátság)?
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom, nagyon régóta ismerjük egymást. Huginak hív, én őt, hogy bátyusnak. Szívatjuk egymást, mint a testvérek, de bajban bármikor számíthatunk egymásra. Mivel túl nagy a korkülönbség (ő 24 én 16) ezért megegyeztünk a megismerkedésünk kezdetén, hogy csakis barátként tekintünk egymásra. Mostanában mindig legalább 4 srác udvarol nekem hogy medughasson, kezdett ettől elegem lenni. Mivel ő az egyetlen pasi, aki nem tárgyként gondol rám elkezdtem többet érezni iránta. Őt olyan sokan kikosarazták, hogy fóbiája van attól, hogy leszólítsa a lányokat. Kitaláltam, hogy próbáljon elcsábítani engem, mert ha nálam sikerül neki akkor másnál is fog. Jó ötletnek tartotta, belement, de kihangsúlyozta, hogy mikor nyomulni kezd tudatja magában, hogy ez csak egy próba, és attól még barátok leszünk. Mondta, hogy várjak egy pár hetet, még összeszedi magát, de rögtön elkezdte. Néha olyan, mintha tényleg komolyan gondolná, nem tudom mikor tetti és mikor nem.2014. máj. 2. 21:54
1/3 anonim válasza:
és akkor most te szeretnéd, hogy tettesse vagy ne? Smárold le aztán alakul a dolog!
2/3 anonim válasza:
Mi lesz?
Szex! Egy brutálisan nagy orgazmussal
3/3 Rékcsi válasza:
Nem olyan nagy ez a korkülönbség, én 17 vagyok a barátom meg 24, szerintem próbáljátok meg, jobb mint ha mind a ketten összetörtök valami idióta mellett, és csak az után veszitek észre h kelletek egymásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!