Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti haragudnátok ezért a barátnőtökre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, előttem az érettségi. Bioszból és kémiából emeltezek. Nagyon sokat tanulok, és nagyon stresszelek is miatta, ezzel nem tudok mit csinálni, sajnos mindig is ilyen voltam. A barátommal már több, mint 1 éve vagyunk együtt. Sajnos az utóbbi időben kicsit hanyagoltam a tanulás miatt, de minden szabadidőmet vele töltöttem. Azt hittem minden oké velünk. De olyan fura volt, és megkérdeztem mi a baja, mert nem szokott ilyen lenni, mire azt mondta, hogy ő nem bírja, hogy ennyit tanulok, és hogy stresszelek, őt meg hanyagolom. Amúgy az orvosira készülök, azért tanulok ilyen rengeteget... Én meg mondtam neki, hogy meg kell küzdenem a vágyaimért, amihez sajnos tanulnom kell, de próbálok egyensúlyt teremteni közte és a suli között. Mire azt mondta, hogy jó, de annyira stresszelek, hogy nagyon nem tudok ráfigyelni, és mi lesz majd az egyetemen, mikor még többet fogok tanulni... Most ez jogos? Én nagyon igyekszem vele lenni, heti 1x-2x találkozunk, általában 1x nála alszom... Kivéve most a nagy hajrában, de most sehova nem megyek itthonról... Nem értem... Én csinálom rosszul?
Így van, szakíts vele! Ő neki többre van szüksége, mint amennyit te megtudsz adni neki! Legyen vége! :)
2014. máj. 2. 20:28
22/55 anonim válasza:
Pont annyi időt fordítasz rá, amennyi elvárható.
Az hogy neki ez nem elég... neki te folyton kellenél.. Ha nem tanulnál, hanem sportolnál heti 2* az lenne a baj..
Értem amit a hozzászóló írt, te is érted. Igaza is van meg nem is.
Belefér a párkapcsolat az életedbe, az egyetem mellett is el fog férni, de olyan embert kell találnod, aki nem akar kisajátítani.
Egyébként sehogy sem egészséges az a hozzáállás amit a barátod produkál.
2014. máj. 2. 20:29
23/55 anonim válasza:
Mindenki írja, hogy szakíts, akkor nem értem ezen még miért akadsz fent :) Mi válaszoltunk, ha nem fogadod meg, akkor ő is szenvedni fog és te is... választhatsz :)
24/55 A kérdező kommentje:
Ez majd eldől, de nem fogok azért szakítani, mert te ezt mondod, még igyekszem helyrehozni, és megbeszélni vele...
25/55 anonim válasza:
Amint látod, nem csak én írom ezt, hanem MINDENKI :) De így van, előbb beszéld meg vele, próbálkozzatok, szenvedjetek, aztán.. annyi :) Majd eldől :)
2014. máj. 2. 20:31
26/55 A kérdező kommentje:
Egyébként rajtad kívül talán 1 ember írta, mások azt mondták, hogy vége lesz. És nemtudom... most szurkolsz, hogy szakítsak vele, vagy mi?! Szerinted egy 1 éves kapcsolatnak így kellene véget érnie?! :DDD Vicces vagy. De nem vitatkozom veled, írj csak nyugodtan, én eltűnök, majd olvasom a válaszokat, és ennyi ;)
2014. máj. 2. 20:32
27/55 anonim válasza:
Nem tudom honnan veszed, hogy mindenki ezt írja... Te írod ezt! Más nem. Legfeljebb nem jósolunk nagy jövőt a kapcsolatnak, de ettől függetlenül nem írtuk. Én legalábbis egy szóval sem.
2014. máj. 2. 20:33
28/55 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) <33
29/55 Szergej55 válasza:
Ha az orvosira készülsz, ne áltasd. Mondd meg neki, hogy az egyetemi időszakban tizedannyi időd sem lesz rá.
30/55 anonim válasza:
18éves zöldfülű vagy, de majd egyszer rájössz, hogy az élet nem habos torta és majd rájössz, hogy sok család a munka miatt megy szét, mert a szülők sem bírnak egymás nélkül túl sok időt, ahogy a barátod se fog nélküled :) Nagyon szeret téged, de ennek 3 féle megoldása lehet: 1. Hagyja, hogy kevés szeretet kapjon az álmaid miatt (emberfüggő, ki mennyire tudja szeretni a másikat, Neked szerencséd van, nagyon szeret(ne), ha a barátnője nem hajtana ennyire) és ezzel együtt ő szenved 2. Megfog csalni és/vagy szeretőt fog melletted tartani, mert valahol pótolni kell a hiányt 3. Szakítás :) Egy szóval sem mondtam, hogy rossz, ha az álmaidat kergeted, kergesd, de akkor válassz magadnak olyan pasit, aki kevésbé akar függeni tőled és lazább kapcsolatra vágyik! :) A döntés rajtad áll :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!