Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti haragudnátok ezért a barátnőtökre?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, előttem az érettségi. Bioszból és kémiából emeltezek. Nagyon sokat tanulok, és nagyon stresszelek is miatta, ezzel nem tudok mit csinálni, sajnos mindig is ilyen voltam. A barátommal már több, mint 1 éve vagyunk együtt. Sajnos az utóbbi időben kicsit hanyagoltam a tanulás miatt, de minden szabadidőmet vele töltöttem. Azt hittem minden oké velünk. De olyan fura volt, és megkérdeztem mi a baja, mert nem szokott ilyen lenni, mire azt mondta, hogy ő nem bírja, hogy ennyit tanulok, és hogy stresszelek, őt meg hanyagolom. Amúgy az orvosira készülök, azért tanulok ilyen rengeteget... Én meg mondtam neki, hogy meg kell küzdenem a vágyaimért, amihez sajnos tanulnom kell, de próbálok egyensúlyt teremteni közte és a suli között. Mire azt mondta, hogy jó, de annyira stresszelek, hogy nagyon nem tudok ráfigyelni, és mi lesz majd az egyetemen, mikor még többet fogok tanulni... Most ez jogos? Én nagyon igyekszem vele lenni, heti 1x-2x találkozunk, általában 1x nála alszom... Kivéve most a nagy hajrában, de most sehova nem megyek itthonról... Nem értem... Én csinálom rosszul?
én is most érettségizek, nagyon gyerekes dolog a pasidtól, hogy nem érti meg, hogy sokat kell tanulnod!!!!
ez annak tudható be hogy fiatalabb nálad. (Nem véletlen mondják hogy pár évvel idősebb pasi kell, nekem volt egy nálam kicsit fiatalabb pasim, több mint 2 évig voltunk együtt, és a kapcsolatunk nagyon csúnya véget ért, most 5 évvel idősebb a párom, és csodálatos a kapcsolatunk, megérti hogy az érettségi egy komoly dolog, és tudja hogy most kicsit kevesebbet találkozunk, de ez kb még 1,5 hónap, és ezt kibírjuk.)
19/N
Semmit sem csinálsz rosszul.
Már nem sok van hátra, az orvosira nem egyszerű bekerülni. Küzdj érte, koncentrálj arra teljes gőzerővel! Aztán nyáron, az érettségi után majd megbeszélitek a dolgot.
Nem haragudnék, sőt nem is haragszom, ő is most érettségizik. Igaz, nem tanulja agyon magát, már úgyis felvették konziba :)
De a srácnak ahelyett, hogy rinyálna amiatt, hogy te a kötelességeidet teljesíted, azon kéne elgondolkodnia, hogy képes-e téged elfogadni úgy, ahogy most vagy, mert jó eséllyel nem fogsz a kedvéért megváltozni. Nem nagyon érzem hogy lenne benne empátia.
Te is gondolkodj el ezen, és próbáld megértetni vele, hogy nem lesz ez később sem másképp, valahogy össze kell tudnotok hozni magatokat, kompromisszumra van szükségetek. De ha ő erre nem hajlandó, akkor nem biztos hogy megérdemli a szerelmedet...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!