Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozott már valaki hasonló csajjal?
Ritkán találkozunk (kb. hetente), akkor is csak pár órára. Kb. 3 hete volt az első csók, a találkozások között nem nagyon beszélgetünk, sms, chat is ritkán, ezért nem tudom hovatenni a csajt. Szeretünk egymással lenni, de nem látom, hogy haladnánk a dologgal...
Tegnap délelőtt megírtam neki, hogy nem tudom pontosan, mi is van most köztünk. Elolvasta, de nem válaszolt.
Szerintetek hagyjam a fenébe?
"nem tudom hovatenni a csajt"
Ez itt a probléma forrása, vannak férfiak akik tudják hova kell tenni, épp velük mulatja az időt.
Tehát szerintetek ne is keressem többé? Az a "gond", hogy hétfőn lesz a 29. születésnapja. Nem tudom, hogy vegyek-e neki valamit, vagy egyáltalán megköszöntsem-e? Simán el tudom képzelni, hogy nem fog keresni...
Vagy ha hétfőig nem jelentkezik magától, akkor nem érdemes megköszöntenem sem?
Te hány éves vagy?
Biztos, hogy független a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!