Találkozott már valaki hasonló kiütésekkel?
Figyelt kérdés
2 éves fiunk egyik vádliján tegnapra megjelent néhány apró kiütés-szerű pötty, mára kicsit több lett, 1-2 már a combján is van. Olyan, mint a pörsenés, vagy az epilálás utáni kipattogzás. Be lett kenve naturlandos krémmel, de eddig semmi. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez?2014. febr. 22. 20:04
1/5 anonim válasza:
Esetleg ekcéma? Nálunk is igy kezdődött csak nálunk a combján.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem hinnénk, hogy ekcéma. Ma már a hasán is van 1-2 pötty és a lábfején is.
2014. febr. 23. 14:10
3/5 anonim válasza:
Talán az a baja ami nekem volt nemrég. Én bekerültem a kórházba mert nem tudták mi az, 2-3 napig lázas voltam, aztán adtak valami kenőcsöt meg ugye antibiotikumot és elmúlt. Az orvosok csak tippelni tudtak, ki akarták vetetni a mandulámat, szerencsére nem volt rá szükség. Azt hiszem a hajszálerek repedtek el, jut eszembe. Talán 1-2 éve történt a dolog. 17/f
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Azért nem hiszed, hogy ekcéma, mert már máshol is van? Nálunk is igy volt. Fiamnak a combján kezdődött és mentek felfele a pöttyök. Na de majd holnap ird meg mit mondott a doki mi ez.
5/5 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint a vírusfertőzés csapódhatott ki a bőrén. Legyen igaza...
2014. febr. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!