Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Találkozott már valaki hasonló...

Találkozott már valaki hasonló folttal?

Figyelt kérdés
Kislányom térdhajlatában este fürdés után megjelenik egy kb. 200 forintos nagyságú, piros folt. Hol sötétebb, hol világosabb. Reggelre eltűnik. Vinném orvoshoz, védőnőhöz, de a semmit hogyan mutassam meg? Problémát eddig nem okozott, de engem mégis aggaszt egy kicsit. Mi lehet ez?
2010. szept. 24. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem valaminek az árnyéka? Vagy ahhogy guggol ott összenyomódik a husija és azértvpirisodik be majd múlik el?!
2010. szept. 24. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Ekcéma.
2010. szept. 24. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt hasonló, és én is azokra gyanakodtam, amit az első kettő írt.

Mivel a karján tényleg volt ekcéma, arra kaptunk krémet (szteroid), néha bekentem vele picit. Egy ideje már nem látom rajta (28 hónapos) És érdekes, hogy tényleg csak fürdés után volt.

2010. szept. 24. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel fürdeted? Nekünk a johnsonstól lett egyetlen egy helyen piros, érdes, hámlóbőr szerű foltja a gyerkőcnek. Voltunk bőrgyógyásznál, kapott krémet, de amióta nem fürdetem vele, nem jött elő.2 éves
2010. szept. 24. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg bőrgyógyásznak, mert szerintem is ekcéma lesz. Tipikus hogy a térdhajlatban van és hogy fürdés után jön ki.
2010. szept. 24. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm.

Nem tudom megmutatni orvosnak, mert reggelre teljesen eltűnik. Gabi fürdetővel fürdetem. 2 éves lesz hamarosan.

Viszont, ma találkoztam egy nyugdíjas védőnő ismerőssel, aki azt javasolta, hogy mérjem meg mekkora a folt. Egy hétig mérni kell és ha nem növekszik, nem váladékozik vagy viszket, nincs gond.

További szép napot Nektek!

2010. szept. 24. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!