Találkozott már valaki hasonló folttal?
Figyelt kérdés
Kislányom térdhajlatában este fürdés után megjelenik egy kb. 200 forintos nagyságú, piros folt. Hol sötétebb, hol világosabb. Reggelre eltűnik. Vinném orvoshoz, védőnőhöz, de a semmit hogyan mutassam meg? Problémát eddig nem okozott, de engem mégis aggaszt egy kicsit. Mi lehet ez?2010. szept. 24. 07:52
1/6 anonim válasza:
Nem valaminek az árnyéka? Vagy ahhogy guggol ott összenyomódik a husija és azértvpirisodik be majd múlik el?!
3/6 anonim válasza:
Nálunk is volt hasonló, és én is azokra gyanakodtam, amit az első kettő írt.
Mivel a karján tényleg volt ekcéma, arra kaptunk krémet (szteroid), néha bekentem vele picit. Egy ideje már nem látom rajta (28 hónapos) És érdekes, hogy tényleg csak fürdés után volt.
4/6 anonim válasza:
Mivel fürdeted? Nekünk a johnsonstól lett egyetlen egy helyen piros, érdes, hámlóbőr szerű foltja a gyerkőcnek. Voltunk bőrgyógyásznál, kapott krémet, de amióta nem fürdetem vele, nem jött elő.2 éves
5/6 anonim válasza:
Szerintem mutasd meg bőrgyógyásznak, mert szerintem is ekcéma lesz. Tipikus hogy a térdhajlatban van és hogy fürdés után jön ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm.
Nem tudom megmutatni orvosnak, mert reggelre teljesen eltűnik. Gabi fürdetővel fürdetem. 2 éves lesz hamarosan.
Viszont, ma találkoztam egy nyugdíjas védőnő ismerőssel, aki azt javasolta, hogy mérjem meg mekkora a folt. Egy hétig mérni kell és ha nem növekszik, nem váladékozik vagy viszket, nincs gond.
További szép napot Nektek!
2010. szept. 24. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!