Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, ha egy fiú nagyon kedves?

Figyelt kérdés

Olyanra értem, aki érdeklődik irántatok.

Kinyitja előttetek az ajtót, ajándékokat vesz, bókol, odafigyel rátok, törődik veletek. Sok apró dolog.

Nekem nagy része hozzátartozik a jellememhez, szerintem ez lenne a természetes, de sokan kínosnak találják. Ez tényleg ennyire zavaró, hogy

valaki kedves az emberekkel?

És nem csak udvarlás miatt, hanem számomra ez a természetes. De ezt többnyire csak negatív dologként róják fel.

17/f

2014. máj. 2. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Remélem nem baj,ha kifejtem a véleményem, 22F vagyok.

Ezeket mind értékelik a lányok, a kulcs a mértékletesség. Főleg a te korosztályodban még nincsen a lányoknak normális képe arról, hogy milyen egy férfi, hanem azt látja a TV-ben hogy Conan a barbár az ideális. Szó mi szó, add meg a tiszteletet, de a bókokkal csak csínján,és amikor kell akkor határozottan, de viccesen legyél kicsit bunkó, csipkelődő. Ha túl úriemberbe adod, átcsaphatsz puhap*csbe. De ezt majd úgy is megtapasztalod. Sok sikert!

2014. máj. 2. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
dehogy baj, csak ne ess túlzásba
2014. máj. 2. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem zavarna, hogy ha túl kedves lenne hozzám valaki. Ajándékot ne vegyen meg ne is bókoljon. Szeretek csipkelôdni meg finomam beszólogatni, azt szeretem ha ilyen emberek vesznek körül.

19/L

2014. máj. 2. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Zavar mert én se vagyok kedves.. ennyire.:)
2014. máj. 2. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én összetenném a két kezemet, ha kedves lenne velem így a pasim :D :D
2014. máj. 2. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen és még az előtt is inkább zavaró volt, tudod olyankor vadulás, kemény srácok, az kellett a pici lelkemnek. olyankor álltam össze a drogos, tetkós kopasz 2x2es pasikkal.

most meg egy olyan jófiú tetszik, hogy az hihetetlen. komolyan. pedig azóta mi, 5 év telt el? wow, nem nagy idő. és mégis. ő kinyitja az ajtót, kedveseket és szépeket mond, irtó aranyos, ahogy kimutatja a vonzalmát irántam. nem az a kemény macsó, hanem a tipikus aranyos jófiú. ma már szóba se állnék olyanokkal, akikkel 17-8 évesen jártam. szóval nyugodj meg, még ha most jelenleg úgy is érzed, hogy hátrányt szenvedsz emiatt, idővel a lányoknak is benő a feje lágya, és ez egy hatalmas plusz lesz. már persze, ha nem viszed túlzásba, nyilván.

2014. máj. 2. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavarja őket, de inkább a mocsadékokat fogják választani, ezt hidd el.
2014. máj. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!