Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam meg, hogy szeret-e még a lány? Nincs esély látni (még webkamon sem)?

Figyelt kérdés

A nyáron, meg még októberben belém volt este, aztán elmesélte egyik rokonának a kapcsolatunkat, és utána azt állítja, "kiszeretett" belőlem (3 nap csend után).

Azóta nem nagyon találkoztunk, pedig akartam, sőt, mostanában tiltogat, törölget, elküld a fenébe, irtó bunkó velem, meg flegma. Közös ismerősünknek azt mondta, hogy csak azért csinálja ezt, hogy elfelejtsem végre.

De én valamiért azt érzem, hogy még szeret engem. Miért van ez? Vajon szeret még? Az a baj, hogy vannak olyan dolgok köztünk, ami miatt nem néznék jó szemmel a kapcsolatunkat... Osztálytársai, szülei, rokonai...

2009. dec. 25. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát figy.. ez a bunkósdi,tiltós,törlős "móka" lehet egy védekezési mechanizmus is egy csajnál:) Azaz szerethet még téged vagy kedvel nem tudom :) De sztem lehet van esély :) csak ülj le vele megdumálni :) jobb lenne élőben:) Sok sikert :)
2009. dec. 25. 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont én is ilyet gondolok... De nem tudom elcsípni élőben. Sehogy sem. Hogy pontosan hol lakik, nem tudom. Sulijánál voltam már, onnan meg elkezd menekülni. És ha nem szeret, még a végén feljelent zaklatásért. :D
2009. dec. 25. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
18.59 es vok megint :) De szerintem feljelenteni nem fog :) Am hány éves vagy?:) és ő hány éves?:) De szerintem valahogy próbáld elcsípni..Beszélj barátnőivel valahogy és tudakold meg hogy miért csinálja ezt? vagy ilyenek :) remélem érted mire gondolok :) 16/F voltam :)
2009. dec. 25. 19:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Na de látod, itt jön az izgalom... Ő 14. Én meg 20... Van egy közös ismerősünk, szoktunk beszélgetni, de nagyon tereli a témát, pedig "barátnője".
2009. dec. 25. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát itt jön aztán izgalom biztos :D De vegyél fel msn re és dumáljunk azt segitek ha tudok :D írok egy privát mailt

elküldöm címem:)

2009. dec. 25. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
remélem jót írtam le :D
2009. dec. 25. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, majd megnézem, most mennem kell.
2009. dec. 25. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
elküldöm mégegyszer hogy biztos legyen..
2009. dec. 25. 19:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké, megvan.. De azért írhattok még, kíváncsi vagyok másra is.
2009. dec. 25. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Az vagyok akivel idáig dumáltál vegyél fel azt dumálunk;):D
2009. dec. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!