Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Titeket zavar, ha egy pasi borotvalja a labat? Szerintetek ez gaz?
Figyelt kérdés
A pasim uzi, mar utalgattam ra, hogy kicsit zavar (szerintem ez mar kimeriti a metroszexualissag fogalmat....), de szerinte ez csak igenyesseg. Csajok, ti mit gondoltok? Titeket zavarna?
18L
2014. máj. 2. 01:31
11/17 anonim válasza:
Engem egyedül a hátszőr zavarna szőrt tekintve. A láb borotválása gáz.
Nem értem, h a férfiak minek erőltetik ezt, nemhogy örülnének, h nem kell ezzel kínlódni...
12/17 anonim válasza:
Attól függ, ha nincs rá semmi oka, csak divatból vagy mittudomén, akkor gáz. De ha pl versenyszerűen biciklizik, vagy úszik, akkor nem gáz.
13/17 anonim válasza:
Az én lábamon elég hosszú fekete,göndör szőrök vannak.
Ne mondjatok azt hogy ez vonz bárkit is..
Én kicsit szoktam rajta kurtítani persze alapig sose.
18/F
14/17 A kérdező kommentje:
Sportol, de ugy gondolom, a kondi es a foci azert nem varja el a csupasz labat :D :D
2014. máj. 2. 09:30
15/17 anonim válasza:
Focista.. mindent elárul róla.. :)
16/17 anonim válasza:
15: :DDDD
13: Miért ne? Csak nézz szét a gyakoris kérdéseken, nem egy lányt látni, akinek ez a " fétise ". Úgyhogy igen is van, akit vonz.
Én lábamon is hosszú, és még csak nem is göndör. :) De ki nem szarja le...
17/17 anonim válasza:
Zavarna ha borotválná. Ajánld neki, hogy legalább gyantázza az egy fokkal legalább jobban néz ki, mert mikor nő nem olyan egyenletes a szőr, illetve annál meg kell várni míg egy bizonyos hosszig nő, legalább addig sem nézne ki olyan szörnyűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!