Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Megpróbálok rövid lenni.
Pár napja az egyik közösségi oldalon megkeresett egy régi középiskolai ismerősöm. ( ismerősök voltunk csak most hosszú idő után rám írt)
Annak idején erősen próbálkozott nálam, de nekem akkor már volt párkapcsolatom, elutasítottam. Jó viszonyban maradtunk. Nekem azóta is meg van ez a párkapcsolatom, ami azóta házassággá nőtte ki magát.
A levelezés után véletlenül összefutottunk a boltban, kijöttünk, és beszélgettünk még. Aztán elkísért a kocsimig. Sokat beszélgettünk közben, jó volt újra látni.
De mielőtt elbúcsúztunk- megcsókolt. Nem viszonoztam, és nem volt "igazán csók", és mikor meglátta az arckifejezésemet akkor mentegetőzött és bocsánatot kért. Én eljöttem.
Azóta írt még sms-t, hogy ne haragudjak nem akart kellemetlen helyzetbe hozni, de a helyzet adta magát stb.
Vissza írtam neki, hogy "semmi probléma, de nem tudtam mit reagálni a helyzetre.
Nekem nem jelentett semmit, de nem tudom ezek után hogyan "tarthatnánk a kapcsolatot"...
Jól reagáltam le? Nem akartam megbántani egyébként. Köszönöm!
25/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!