Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok ebben a helyzetben?
Volt egy srác, tökéletesnek látszott, mindenemet megmozgatta. Neki is tetszettem, így utólag kiderült. Azután így 10 év távlatából újra össze hozott az élet vele, de nem tudom, h mitől volt a rózsaszín köd. Beszélgettünk, és áldom az eget, h nem lett több, egyszerűen másként látjuk a világot.
Ha ennyire oda vagy az exedért, próbálkozz még, de ne alázd meg magad... Ha végképp nincs esély akkor foglald le magad valami hobbival, és próbáld meg kerülni. Ha így csajozol, h ő az "Ő", akkor úgyis csak hasonlítgatni fogod a többi lányt. A távolság nekem bevált, és észre sem vettem, egyszercsak jól éreztem magam, és a többi jött magától.
5-ös: Köszönöm, igyekszem, sajnos tudatalattim nem így gondolja:/
6-os: Azért, mert nem egy helyen lakunk, és mert előttem magam nála a sok baromságommal, és már meg is alázkodtam, úgyhogy őt hagynom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!