Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok pasi, hogyha van pénz, akkor dőlni fognak a nők is?
Figyelt kérdés
Pl az én társaságomban lévő nőknél egyiknek se volt kritériuma a pénz...Sose ez döntötte el,hogy kezd a pasival vagy sem.2014. máj. 1. 18:34
31/38 anonim válasza:
30: akkor számodra mit takar a "jól eléldegélni"?
32/38 A kérdező kommentje:
Hmm,hát én örülnék olyan dolgoknak,mint pl,hogy van egy biztos lakás,nem jelent problémát kifizetni a rezsit, nem szakadok meg a hitelektől.(de egyébként hitelem már van..)És ha nem kéne számolgatni,hogy meg tudom-e még ezt vagy azt venni a boltban,vagy már nem,mert akkor nem jövök ki a kis fizetésemből.
2014. máj. 2. 13:14
33/38 anonim válasza:
Biztos lakás, kb két szobás, számoljunk 15 millióval (és az még igen baráti). Húsz éves hitel esetén potom 100 ezerért már a tied (tietek) is. A rezsire számoljunk további 60 ezret. Két BKK bérlet plusz 20. Kaja, megélhetés két főre, alacsonyan számolva havi 70. Ez havi 250 ezer forint, és akkor még nincs kocsi, nincs szórakozás, és nem vettél semmi mást. Szociális munkásként Te mekkora fizut tudsz ebbe beledobni?
34/38 A kérdező kommentje:
Nos,hát túl sokat nem.De én ezt tudom.Tudtam akkor is amikor belekezdtem ebbe.Ezért is próbáltak itthon lebeszélni erről és valami pénzesebb szak felé terelni.(na meg a hajléktalanellátás volt a másik amin kibuktak:D mivel ezaz amit szeretnék szívem szerint csinálni)Gondolkoztam egyébként azon is,hogy majd kimegyek külföldre.De ez még kicsit a jövő titka mi hogyan lesz,mert még csak (lassan)végzős egyetemista vagyok.(bár magyar vagyok,szivesebben lennék itt Magyarországon.)
2014. máj. 2. 13:50
35/38 anonim válasza:
Külföldön nem jó, már próbáltam személyesen.
Szóval láthatod tulajdonképpen, hogy hiába mondod, hogy nem számít a pénz... de, igenis számít.
36/38 A kérdező kommentje:
Miért nem jó? Hol voltál?
2014. máj. 2. 14:51
37/38 anonim válasza:
Mert bebandorlo vagy kint, fuggetlenul attol, hogy mit csinalsz es mennyire beszeled a nyelvet. A tobbirol kiderulne, hogy ki vagyok, szoval azt max privatban arulom el.
38/38 A kérdező kommentje:
Akkor írj úgy.
2014. máj. 2. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!