Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja azt sok pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt sok pasi, hogyha van pénz, akkor dőlni fognak a nők is?

Figyelt kérdés
Pl az én társaságomban lévő nőknél egyiknek se volt kritériuma a pénz...Sose ez döntötte el,hogy kezd a pasival vagy sem.

2014. máj. 1. 18:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Mert mindenki ilyen életet szeretne a tudatalattijában, aki meg nem az elég furcsa ember

[link]

21F

2014. máj. 1. 18:45
 12/38 A kérdező kommentje:

Én mondjuk sosem álmodoztam arról,hogy milliárdos akarok lenni,baromi drága kocsikkal furikázzak.:D És arról se,hogy a párom legyen az.:D Persze kell a pénz,de olyan szinten,amiből jól eléledgélünk a családdal.

Az is jó dolog,ha van pénz időnként 1-1kirándulásra stb. De ez is úgy a jó,ha kölcsönösség meg van benne. Vagyis ha nem mindent mindig a pasi fizet,az rendesen zavaró.

Az viszont tuti,hogy csak a pénz miatt nem tudnék együtt lenni valakivel.És nem is nagyon értem az ilyen embereket.

2014. máj. 1. 19:03
 13/38 anonim ***** válasza:
Valaki jól leírta előttem, hogy egy szegényebb srácnak sokkal kisebb az esélye egy sikeres randihoz, és így is van. A nőknek tudat alatt számít a pénz és az anyagi helyzet, ezt esetleg egy jó testtel vagy helyes arccal felül tudod írni. De tegyük fel a kérdést mi van azokkal, akiknek ez nem adatott meg, akik csak ilyen törpe 170cm-esek lettek, mert az ő nagy részük nem sikeres a nőknél, tehát nekik csak a pénz maradt esélynek.
2014. máj. 1. 19:04
 14/38 anonim ***** válasza:
Üdvözlöm azokat a lányokat, akiknek nem jelent sokat a pénz! Sajnos egy kihalófélben lévő kisebbség vagytok. Szerencsés az, aki ismerhet titeket :)
2014. máj. 1. 19:07
 15/38 anonim ***** válasza:

Haha, Kérdező most írtad le, hogy valamilyen szinten fontos, hogy legyen pénz. Az h jól eléldegéljen a család az a mai helyzetben nagyon sok fiatalnak nehéz, igaz sok esetben saját maga tehet róla. De ha jól megnézed, hogy akinek apuci a s***e alá tolta a bmw-t meg a pénzt arra akadnak a csajok, mert a nők többségének ez nagyon fontos.

Olyat is halottam már, hogy a csajnak az anyja beszélte rá, hogy akaszkodjon a pasira, hogy szebb jövője legyen.

A pénznek egy kapcsolatban egyáltalán nem kellene felmerülnie, a szerelemnek annál inkább.

2014. máj. 1. 19:23
 16/38 anonim ***** válasza:
Pontosan így igaz. Velem azért szakítottak a nők mert látták, hogy szegény családból származok, és nem voltam/vagyok jó party az anyagi biztonságukhoz. Végül is mind beismeri egyszer, hogy számít nekik a pénz és az anyagi háttér.
2014. máj. 1. 19:27
 17/38 anonim ***** válasza:

"...amiből jól eléldegél a család..."

Nem tudom, mi számít neked jó éldegélésnek, kérdező, de én akkor éldegéltem jól, amikor havi 300 ezret kerestem. Ezért napi 14 órát dolgoztam, hétvégente nyolcat, és szüleimnél laktam. Ha albérletben lettem volna ugyanezen a színvonalon, az minimum 370. Ha még van mellette egy család is, nagyobb albérlet / lakás kell, az havi 500-600, vagy több... az pedig már rohadt sok pénz.

2014. máj. 1. 19:31
 18/38 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok

Még annyit hozzáfűznék, hogy lehet, hogy egy fiatal srácnak nincs még meg a biztos anyagi háttere, de szerintem sokkal fontosabb a motiváció, hogy el akarjon érni valamit az életben, legyen életcélja. Nem feltétlenül csak az anyagiakra gondolok itt, hanem a megfelelő gondolkodásmódra.

Ha ez meg van mindkét félnél, akkor együtt előre tudnak jutni az életben és meg tudják alapozni az életüket.

2014. máj. 1. 19:53
 19/38 anonim ***** válasza:
19: persze, csak sokan nem képesek a jövőbe látni, vagy türelmetlenek. Ahhoz, hogy az embernek tényleg összejöjjön olyan, amit szeret is csinálni, és anyagilag is megérje, szerencse is kell, vagy hatalmas kitartás.
2014. máj. 1. 20:05
 20/38 anonim ***** válasza:

# 19-es,

A szerencse csak nagyon minimális %-ban szükséges. Ez inkább az akaraterőről, kitartásról szól. Kemény munkával bármit el lehet érni.

2014. máj. 1. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!