Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok pasi, hogyha van pénz, akkor dőlni fognak a nők is?
Én mondjuk sosem álmodoztam arról,hogy milliárdos akarok lenni,baromi drága kocsikkal furikázzak.:D És arról se,hogy a párom legyen az.:D Persze kell a pénz,de olyan szinten,amiből jól eléledgélünk a családdal.
Az is jó dolog,ha van pénz időnként 1-1kirándulásra stb. De ez is úgy a jó,ha kölcsönösség meg van benne. Vagyis ha nem mindent mindig a pasi fizet,az rendesen zavaró.
Az viszont tuti,hogy csak a pénz miatt nem tudnék együtt lenni valakivel.És nem is nagyon értem az ilyen embereket.
Haha, Kérdező most írtad le, hogy valamilyen szinten fontos, hogy legyen pénz. Az h jól eléldegéljen a család az a mai helyzetben nagyon sok fiatalnak nehéz, igaz sok esetben saját maga tehet róla. De ha jól megnézed, hogy akinek apuci a s***e alá tolta a bmw-t meg a pénzt arra akadnak a csajok, mert a nők többségének ez nagyon fontos.
Olyat is halottam már, hogy a csajnak az anyja beszélte rá, hogy akaszkodjon a pasira, hogy szebb jövője legyen.
A pénznek egy kapcsolatban egyáltalán nem kellene felmerülnie, a szerelemnek annál inkább.
"...amiből jól eléldegél a család..."
Nem tudom, mi számít neked jó éldegélésnek, kérdező, de én akkor éldegéltem jól, amikor havi 300 ezret kerestem. Ezért napi 14 órát dolgoztam, hétvégente nyolcat, és szüleimnél laktam. Ha albérletben lettem volna ugyanezen a színvonalon, az minimum 370. Ha még van mellette egy család is, nagyobb albérlet / lakás kell, az havi 500-600, vagy több... az pedig már rohadt sok pénz.
#7-es vagyok
Még annyit hozzáfűznék, hogy lehet, hogy egy fiatal srácnak nincs még meg a biztos anyagi háttere, de szerintem sokkal fontosabb a motiváció, hogy el akarjon érni valamit az életben, legyen életcélja. Nem feltétlenül csak az anyagiakra gondolok itt, hanem a megfelelő gondolkodásmódra.
Ha ez meg van mindkét félnél, akkor együtt előre tudnak jutni az életben és meg tudják alapozni az életüket.
# 19-es,
A szerencse csak nagyon minimális %-ban szükséges. Ez inkább az akaraterőről, kitartásról szól. Kemény munkával bármit el lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!