Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja azt sok pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt sok pasi, hogyha van pénz, akkor dőlni fognak a nők is?

Figyelt kérdés
Pl az én társaságomban lévő nőknél egyiknek se volt kritériuma a pénz...Sose ez döntötte el,hogy kezd a pasival vagy sem.

2014. máj. 1. 18:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nem teljesen, valamilyen szinten szerencse is kell hozzá. Persze, kemény munkával és akaraterővel bármit el lehet érni, de egy idő után kifogy az emberből a remény, még akkor is, ha egyébként tényleg nagy akaratereje van.
2014. máj. 1. 20:11
 22/38 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kell egy társ, aki erőt ad neki, hogy tovább tudja folytatni. :)
2014. máj. 1. 20:15
 23/38 anonim ***** válasza:
Igen, csak amikor pont azért fogy el az akaraterő, mert megszűnik a cég, ahol dolgozik az ember, és a nő is kivágja az embert, akkor már tényleg nem könnyű tovább küzdeni a célokért... :D
2014. máj. 1. 20:16
 24/38 anonim ***** válasza:

Na jó, az tényleg gáz. :/ :D

De ezért kell több lábon állni. Sajnos a mai világban semmi se biztos.

Csak nem adom fel...:D

2014. máj. 1. 20:28
 25/38 anonim ***** válasza:

Képzeld, én két lábon álltam akkor, mégse jött össze semmi. Mondjuk mára már túltettem magam a dolgon, de életem legnehezebb korszaka volt.

Pedig feladhatnád. A kedvedért még postafiókot is bérelnék :D

2014. máj. 1. 20:32
 26/38 anonim ***** válasza:
Egyébként érdemes megnézni a Wall Street Farkasa című filmet. K urvára minden választ megad a kérdésre, képileg is illusztrálva a jelenséget.
2014. máj. 1. 20:32
 27/38 anonim ***** válasza:
A Wall Street farkasát láttam, de a végét is érdemes megnézni... :)
2014. máj. 1. 20:34
 28/38 anonim ***** válasza:

A legnehezebb időkből is lehet profitálni. Sokkal erősebbé tesz, amit később kamatoztatni tudsz. Nem az a lényeg, hogy az élet mekkorát üt, hanem hogy fel tudsz-e állni. Tapasztalatból mondom én is. :)

Ne fáradj a postafiókkal. :D

A filmet nem láttam, de lehet sort kerítek rá.

2014. máj. 1. 20:40
 29/38 anonim ***** válasza:

Érdemes. A gazdagsággal arányosan kezdenek ömleni a pi nák az ember életébe, de nem árulom mi lesz a nőügyekkel a film végefelé, no spoiler. :D

Amúgy:

Én mióta elkezdtem dolgozni és havi 3-400-akat hazalapátolni, azóta van punci is az ágyban, de ez csak én vagyok, hol előny, hol hátrány.

2014. máj. 1. 22:35
 30/38 A kérdező kommentje:

"Haha, Kérdező most írtad le, hogy valamilyen szinten fontos, hogy legyen pénz."

Persze,valamilyen szinten igen,gondolom azért senki nem mélyszegénységben szeretne tengődni.:D Én sem.:D

De nem a másiktól várom,hogy mindent a fenekem alá toljon be. Érted.

Magyarán lehetne akármilyen gazdag a pasi,ha egyébként nem látok benne semmit,nem érzek semmit iránta,akkor nem kéne soha.

Ez a "jól eléldegélni" egy ilyen álomszerű kb. Főleg,hogy én szoc munkás leszek,ami nem éppen a legjobban fizető munka itt kis hazánkban.

2014. máj. 2. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!