Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok pasi, hogyha van pénz, akkor dőlni fognak a nők is?
Na jó, az tényleg gáz. :/ :D
De ezért kell több lábon állni. Sajnos a mai világban semmi se biztos.
Csak nem adom fel...:D
Képzeld, én két lábon álltam akkor, mégse jött össze semmi. Mondjuk mára már túltettem magam a dolgon, de életem legnehezebb korszaka volt.
Pedig feladhatnád. A kedvedért még postafiókot is bérelnék :D
A legnehezebb időkből is lehet profitálni. Sokkal erősebbé tesz, amit később kamatoztatni tudsz. Nem az a lényeg, hogy az élet mekkorát üt, hanem hogy fel tudsz-e állni. Tapasztalatból mondom én is. :)
Ne fáradj a postafiókkal. :D
A filmet nem láttam, de lehet sort kerítek rá.
Érdemes. A gazdagsággal arányosan kezdenek ömleni a pi nák az ember életébe, de nem árulom mi lesz a nőügyekkel a film végefelé, no spoiler. :D
Amúgy:
Én mióta elkezdtem dolgozni és havi 3-400-akat hazalapátolni, azóta van punci is az ágyban, de ez csak én vagyok, hol előny, hol hátrány.
"Haha, Kérdező most írtad le, hogy valamilyen szinten fontos, hogy legyen pénz."
Persze,valamilyen szinten igen,gondolom azért senki nem mélyszegénységben szeretne tengődni.:D Én sem.:D
De nem a másiktól várom,hogy mindent a fenekem alá toljon be. Érted.
Magyarán lehetne akármilyen gazdag a pasi,ha egyébként nem látok benne semmit,nem érzek semmit iránta,akkor nem kéne soha.
Ez a "jól eléldegélni" egy ilyen álomszerű kb. Főleg,hogy én szoc munkás leszek,ami nem éppen a legjobban fizető munka itt kis hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!