Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz valaki vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki vonzó a számotokra?

Figyelt kérdés

szoval mitől tetszik meg egy lány /fiú akivel találkoztok és miért :)

18 éves lány vagyok amugy

2014. ápr. 30. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam nagyon fontos az arca...

Szeme és a haja meg úgy az egész arca miatt lesz vonzó számomra egy lány...

2014. ápr. 30. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
24 éves srác vagyok és nem tudok pontosan válaszolni. 2 éve megismertem egy lányt, nálam 3 évvel fiatalabb. Arra lettem figyelmes, hogy a gesztusai, ahogyan mosolyog, a "fura" fintorok amiket vág, a kézmozdulata, szóval egy az egyben minden tetszik rajta nekem. Nevetett a vicceimen ő is az enyéimen. Kb. ezektől tetszett meg nekem. ( sajnos nem járunk ) :(
2014. ápr. 30. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Mosoly mindenképp kell!

Szabályos, hófehér fogak

Nálam festetlen haj. Minimális ékszer. Feszes test

És jó humor

Ezek meg vannak benned?

2014. ápr. 30. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
hát ezt a fogas dolgot nem értem :D
2014. ápr. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!