Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg harag van bennem! Félek, nehogy rossz vége legyen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy komoly kapcsolatom, aminek fél éve vége lett. Nem tudok rajta túl lépni, hiába udvarolnak mások...
Megtudtam, hogy több lánnyal is lefeküdt azóta. Ez engem nagyon rosszul érint és konkrétan nagyon dühös vagyok..
Félek, nehogy butaságot csináljak!
2014. ápr. 29. 21:27
11/13 anonim válasza:
#8-s vagyok. Belém bizony nem. Egyrészt krav-magára járok, más részt nem tudnál ellenálni a bociszemeimnek.0.0
\_/
12/13 anonim válasza:
Jaj, nem vagy te màr tini. Viselkedj felnőtt módjàra. Amikor vége lett az első komoly kapcsolatomnak, én felpofoztam az illetőt és màr tovàbb is léptem. Egyébként egx görény volt. :) 21/L
13/13 anonim válasza:
rakd be ezt, https://www.youtube.com/watch?v=Y4YAsRd1Swk
és menj neki a kispárnának. aztán a nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!