Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korán szakítottam?

Figyelt kérdés

2 hétig sem voltunk együtt, mikor kidobtam a barátomat. Jókat tudtunk beszélgetni, és itt meg is állt a sztori. Idegesített, hogy 30 éves létére 20-23 évesekkel barátkozik. Persze nem tettem szóvá, nem akartam megbántani. Kicsit azt láttam, ezek a fiatalok zsinóron rángatják.

/Mikor bementünk együtt a Tescoba(4en), mi nem mehettünk el külön nézelődni, futni kellett a haverjai után./

Az autójától nem tud szabadulni, én viszont imádok kirándulni.

Itthon eszébe sincs dolgozni, csak külföldön.

Kicsit anyucipicifia típus is volt.

Mikor elmentünk Árkádba és a környékére sétálni, bele kellett sűríteni mindent 60 percbe, mert az első óra parkolás ingyenes, a megkezdett óra azt hiszem 300 ft. Mondtam, inkább kifizetem azt a 300 forintot, de ne az legyen, hogy 20 perc alatt körberohanunk és megyünk is haza.

Le akart fogyni, de nem tett érte semmit. Csak azt hallgattam, hogy ő milyen kövérnek látja magát stb.

Péksüteményeket evett lefekvés előtt, napközben csokik, chipsek.

Emellett viszont azt hajtogatta, hogy velem akarja leélni az életét (1,5-2 hét után???), gyereket szeretne stb.

Egyszerűen besokalltam, megijedtem...

2014. ápr. 29. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Őőő,ezt neked kell tudnod
2014. ápr. 29. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat igy ezek utan jol tetted
2014. ápr. 29. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha vonzódtál volna hozzá, v beleszerettél volna, nem írnál így. Magyarul: persze, hogy jól tetted. De ezt mért is tudnánk mi jobban, mint te? :D
2014. ápr. 29. 20:53
 4/5 kolosszus22 ***** válasza:

2 hét után tényleg erős, de van akiből ennyi idő is elég, hogy megtudd nem akarsz vele lenni! :D

27F

2014. ápr. 29. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:

"Emellett viszont azt hajtogatta, hogy velem akarja leélni az életét (1,5-2 hét után???), gyereket szeretne stb. "

Miért is ne? Az én férjem 1 hét után szerelmet vallott, azután meg én is neki...még az első hónapfordulónk előtt megkérte a kezem. Beszéltünk házasságról, gyerekekről. Van aki hamar érzi. Mi is ezek közé tartoztunk:)

A többi dolog kicsit fura, de hát ez van. Az én férjem is spórolós, néha meg újságra dobja ki a pénzt....holott annak az árából sütit is vehetne magának.

De szerintem ha éreztél volna iránta bármit is, nem így írnál róla, és nem dobtad volna ki. Szóval jobb hogy nem hülyítetted azzal mennyire imádod miközben nem.

2014. ápr. 30. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!