Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj? Gáz? Ciki? Mit kéne tennem?
Baj! Gáz! Ciki!
Megoldás:-------------> Tarkólövés.
én nem bántam meg :) azóta is együtt vagyok a barátommal.Ezis csak úgy történhetett meg, hogy nagyon megbiztam/megbizom benne, tudtam, h. figyelni fog rám, törődni :) ha igy van, akkor érdemes elveszteni...
nem gáz amúgy
Egyáltalán nem gáz! Amikor összejöttem a barátommal, aki mai napig a párom, mindössze 15 volt. Fiú... és soha nem csókolózott. Mára sajnos fürtökben lógnak rajta a lányok, féltem is:D 5 éve vagyunk együtt.
Nincs ezzel semmi baj! Ez akkor se lenne gáz, ha idősebb lennél. Nyugi
19/l
bocsi de te hulye vagy? de h ciki en az elso csokom 15evesen kaptam es sztem soha semmi nem keso,es ami a szuzesseget illeti hat azt fokent annak add akit igazan szeret es megerdemli nem akarmilyen jott ment fiunak akit csak az erdekli! es nem szamit ha ducibb vagy sot a fiuk azt jobban szeretik mint a deszka lanyokat,en sem vagyok hu de vekony sot van rajtam eleg folosleg es igyis szeretnek. Ne fogyozz!!! ebben a korban nem egeszseges,hidd el.Hiddel nem sokara felfigyelnek rad,ne csuggedj elotted az elet:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!