Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és nagyon-nagyn szeretem, de kiderült hogy mellettem flörtöl más pasikkal, és szakítani szeretnék. Az a baj hogy egyszer már ő szakított, már akkor se nagyon bírtam, félek hogy ha véglegesen szakítunk utánna nem fogok tudni új kapcsolatot kezdeni:( szerintetek hogy felejtsem el? 18 fiú
2008. júl. 27. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem az a véleményem,hogy egy jó ideig sehogy...mivel szerintem egy idő után rájönnél arra,hogy attól még,hogy a barátnőd flörtöl más pasikkal,attól még veled van,és téged szeret.Ez az egyik lehetőség a sok közül.A másik pedig az,hogy bevallod magadnak,hogy igenis neked nem fér bele egy párkapcsolatba az,hogy a barátnőd más pasikkal enyeleg...ami valljuk be nem szép dolog,de lehet neki ilyen a természete.Azt kell átértékelned,hogy ezek miatt a dolgok miatt érdemes-e szakítanod vele,vagy tudsz evvel együtt élni tovább,és elfogadod ilyennek a barátnőd,vagy azt,hogy egyáltalán a barátnőd azért csinálja ezt,mert csak játszik,vagy azért mert már nem szeret téged...akármi is lesz,a szakítás után egy bizonyos időnek el kell majd tellnie ahhoz,hogy túl tedd magad a dolgon,de előbb-utóbb sikerülni fog.Kitartást!:/ :(
2008. júl. 27. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mit jelent az neked, hogy flörtöl más pasikkal? Nekem az még belefér egy kapcsolatba, hogy ismeretlenül csetelgetek srácokkal (hétköznapi témákról), de már pl. telefonszámot soha nem adnék meg. Szeretem a barátom, az már nem férne bele, hogy más pasikkal smsezzek. Egy barátnőm pasija sem tolerálta, mikor rájött, hogy a barátnője a munkatársaival elég sikamlós smseket váltott. A lány állítólag nagyon szereti a párját. Ha te sem tudod elfogadni, próbáld meg megbeszélni vele, hogy ez neked nem jó. Egyébként meg ha szakításra kerül a sor, akkor sincs gáz. Még fiatal vagy, majd találsz másik helyes, aranyos csajt. :)
2008. júl. 27. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha netán szakításra kerül a sor szerintem az a legjobb módja a felejtésnek ha gyorsan egy egész olyan baráti kört váltasz amibe B nőd is beletartozott és egy teljesen másik életstílust veszel fel. Tanulj sokat vagy dolgozz sokat. Ha ezek nem mennek akkor találj ki valami új hobbit

kezdj el sportolni. Élvezd az életet! Ne halgass olyan zenéket ami rá emlékeztetnek vagy elszomorítanak, mert a zene is nagyon betudja folyásolni az ember hangulatát. Minden esetre sok sikert mindenhez!

2008. júl. 28. 04:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2008. júl. 28. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!