Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerem,egy suli,alattam jár,és nagyon jó barátok vagyunk!Megbízunk egymásban!de én már az elején megmondtam neki,hogy szerelmes lettem belé!Ő akkor szakított barátjával és nem akart még komoly kapcsolatot.sokat találkozgattunk,de csókig nem jutottunk el,mert azt mondja h nem akar semmit tőlem...Ez 1 hónapja volt!Mostanában viszont nagyon furcsa lett!Mint ha ő akarná a dolgot!Elmentünk együtt vásárolni,vagyis ő vásárolt ruhákat és én állapítottam meg h jó,és hát...voltak elég intim szituk!Azután mondta h táncol velem szalagavatón,msn-en is tök sokat beszélünk és tök lelkesen meséli az élményeit nekem,meg telefonon 1 órát is képesek vagyunk beszélni!És most először ölelt meg...eddig soha!ez meglepett kicsit!Csak hát nem együtt szilveszterezünk és ha ő iszik akkor könnyen felszed valakit...ettől félek!Mit tegyek h meghódítsam?? Egyáltalán mit érez irántam?? barátságot vagy esetleg többet??17/f

Boldog Karácsonyt

2009. dec. 24. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
nem érez semmit, egy lányért nem érdemes túl sokat parázni, gondolom találaz másik 10-et
2009. dec. 24. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Jajj ha már megbíztok egymásban,sokat beszélgettek akkor mértnem kérdezed meg? Biztosan elmondaná és nem kéne találgatnod. Sajnos ezt mi nem tudjuk mert nem látunk bele a lány fejébe.

Kellemes ünnepeket és remélem szerencsével jársz!

2009. dec. 24. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Hááát én azt is el tudom képzelni,hogy csak közelebbi barátnak tart. DE lehet,hogy tényleg próbál neked jeleket adni, és csak a kezdeményezére vár.Szóval szerintem megpróbálhatod elhívni azért valami randi félére (csak ő is tudja hogy az).Ha elfogadja akkor már úgyis tiszta a dolog. :)
2009. dec. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!