Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már, hogy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akiről azt hittétek, hogy semmi esélyetek nála? €

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, ha nyerek a lottón.
2014. ápr. 29. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen volt.
2014. ápr. 29. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Akinél semmi esélyem, azzal nem jövök össze.
2014. ápr. 29. 14:59
 4/6 PearlDiver ***** válasza:

Nem. Mindig tudtam, hogy van valamennyi esélyem, amikor belevágtam.

Nem szeretek megközelíthetetlen lányokhoz odamenni pitizni :)

2014. ápr. 29. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

igen, egy srác a plátói szerelmem volt már nagyon régóta, 7 éve néztem ki magamnak először, de akkor lekoptatott.

nagyon megszenvedtem a dolgot, aztán lett másik párkapcsolatom de a srác még mindig nagyon bejött, sokat ábrándoztam róla.

erre 1 hónapja ráírtam, elkezdtünk beszélgetni, és már 3x is találkoztunk, és mindig keresi a társaságomat, szerintem össze fogunk jönni. :D

2014. ápr. 29. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen. Neten ismerkedtünk meg 4 éve, és mikor az első randin megláttam, annyira helyesnek, jó pasinak tartottam, hogy azt gondoltam, tuti nem akar majd tőlem semmit....tévedtem szerencsére:D már házasok vagyunk 2,5 éve.

Még helyesebb volt élőben mint a képeken. Bár ott is nagyon tetszett. (Matt Leblanc-ra hasonlít egy kicsit, főleg amikor mosolyog)

2014. ápr. 30. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!