Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akiről azt hittétek, hogy semmi esélyetek nála? €
Nem. Mindig tudtam, hogy van valamennyi esélyem, amikor belevágtam.
Nem szeretek megközelíthetetlen lányokhoz odamenni pitizni :)
igen, egy srác a plátói szerelmem volt már nagyon régóta, 7 éve néztem ki magamnak először, de akkor lekoptatott.
nagyon megszenvedtem a dolgot, aztán lett másik párkapcsolatom de a srác még mindig nagyon bejött, sokat ábrándoztam róla.
erre 1 hónapja ráírtam, elkezdtünk beszélgetni, és már 3x is találkoztunk, és mindig keresi a társaságomat, szerintem össze fogunk jönni. :D
Igen. Neten ismerkedtünk meg 4 éve, és mikor az első randin megláttam, annyira helyesnek, jó pasinak tartottam, hogy azt gondoltam, tuti nem akar majd tőlem semmit....tévedtem szerencsére:D már házasok vagyunk 2,5 éve.
Még helyesebb volt élőben mint a képeken. Bár ott is nagyon tetszett. (Matt Leblanc-ra hasonlít egy kicsit, főleg amikor mosolyog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!