Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstrual egy lany szerintetek jogosan hisztiznek?
Ismerve néhány férfi irtózatos betegségtűrő képességét megnézném mennyire lennének hisztisek, ha mondjuk 2-3 napja nem tudnának aludni az ÁLLANDÓ fájdalomtól, legalábbis én folyamatosan görcsökök, és annyi vért veszítek, hogy az emberek lépte nyomon megkérdik miért vagyok falfehér.
És akkor még nem beszéltem a hangulatingadozásról, a folyamatos éhségérzetről és rosszullétről, hányingerről arról, hogy ez alatt az idő alatt akarnék a legjobban szexelni, de már hullafáradt vagyok a kialvatlanságtól. És persze az állandó paranoia, hogy a tampon/betét megadja magát és átüt a nadrágon. Reggel is jó buli ágynemühuzatot cserélni, ha álmodban összekened. nem is értem miért lenne oka hisztisnek lenni egy nőnek iylenkor...
Nem szoktam hisztizni a náthától. Attól mert ti ilyen pipogya papucs palit fogtatok ki ne általánosítsatok.
Nekem is megvan a magam baja egészségileg is elég ramatyul vagyok mégsem hisztizek soha.
szerintem nem 'hisztiznek'. totál érthető a rosszkedv és az esetleges kiborulás és morcosság, mivel egyrészt libikókázik a hormonszint, másrészt előfordul(hat)nak görcsök, gyengeség és mindenkinél kicsit másképp, máshol. húgommal és egy barátnőmmel szoktam beszélgetni erről, és tényleg nem viccelnek, amikor magát a görcsoldót is alig bírják lenyelni a pohár vízzel, annyira hányingerük van és általánosan pocsék hangulatuk.
nem 'hisztiznek', tényleg tré nekik.
Ez a termeszet bosszuja azert a szervert, amivel minden mast el tudnak erni.
Azert valahol megiscsak igazsagos az elet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!