Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megcsalt. Ti elfogadnátok ezt mentségként?
Szokott néha a haverjaival füvezni, és amikor legutóbb vett, meglátta egy lányismerőse, aki (mint én is tudom) már régóta szerelmes belé. Megzsarolta a barátomat, hogy feljelenti a rendőr apjánál kábítószer birtoklásért és terjesztésért, ha nem fekszik le vele.. A barátom megtette, és utána rögtön elmondta ezt nekem. A lány azóta leszállt róla. Ti mit tennétek a helyemben? (nem a ti véleményetek alapján fogok dönteni, csak kíváncsi vagyok, ki mit mond erre)
19/l
És mivel bizonyította volna?
Nem, nem fogadnám el mentségként.
Hat en nem igazan hinnem el ezt a storyt...nagyon nagyon gyanus. Es alapbol is ha igaz lenne en akk sem turnem..
De te dontesz:)
Inkább a közmunka, mint hogy megcsaljam akit szeretek.
Ha igaz, a barátod gyáva. Ez alapján dönts.:D
Ez a "kifogás" akkora kamu, mint a zálat.
De ha nem is az, inkább bűnhődnék egy elkövetet bűnért, mint hogy hagyjam magam zsarolni, főleg ilyennel.
Idióta duma. :D
Pont arra járt egy csaj, amikor ő pont füvezett, a csaj pont szerelmes belé és pont rendőr az apja.
Meg amúgy is, füvezik...én nem tűrném.
Hülye vagy, ha nem dobod ki.
Ezek a véletlenek... Érdekes...
Sztem kukába vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!