Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról aki sűrűn cseréli a barátját és amint vége egy másikat keres?
Szerintem nem tesz jót magának.
Van egy lány osztálytársam, végtelenül aranyos és kedves, de egy ribi is megirigyelhetné, milyen gyakran váltogatja a barátait... :O A szex terén nem ismerem a részleteket, de szerintem nem történt semmi komoly.
Ezzel az a gond, hogy marha nagy szeretetéhsége van, amit így próbál meg kielégíteni, de nem fog neki menni. A következő lépés lesz a szexbe menekülés, aminek megint nincs értelme.
Valójában nem egyből másik pasit kellene keresni, hanem egy kicsit pihentetni ezt az egészet és megpróbálni rendbe tenni a dolgokat magában. Nem kell rettegni attól, hogy örökre egyedül marad, mert egyáltalán nem így lesz. Csak kellene egy kis magabiztosság is. ;)
Az h gyorsan felejti a multat es a jelennek el :D
Es amint lattam masok nem igy fogjak fel tehat ez RELATIV !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!