Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem hazudik, szerintetek?
Párommal fél éve vagyunk együtt. Minden szép és jó, kivéve, hogy félrebeszél: valamit megbeszélünk vagyis ő mond vagy ígér dolgokat, és nem úgy van.Konkrétan: egyik este korán elváltunk egymástól, de mondta, hogy még bemegy a kocsmába náluk cigiért, és ha hazaér kb 11 felé akkor felhív.Persze vártam, hogy mikor hív már, éjfél elmúlt amikor fel akartam hívni, hogy haza ért e, de ki volt kapcsolva. Hajnali 5 óra körül írt smst, hogy sajnálja de elaludt.De kérdem én: amikor hazaért rögtön elaludt? Annyira álmos volt hogy nem tudott felhívni, hogy hazaért??Nem hinném.Persze nem hiszek neki, mert sokszor ezt csinálja,hogy megbeszélünk valamit és nem ugy tesz. Ti mit tennétek a helyemben?ELhinnétek, hogy tényleg azért nem hívott mert elaludt.. de ha olyan álmos és fáradt volt, akkor miért kelt fel hajnali 5kor?
Mondta, hogy le volt merülve a telója, azért volt kikapcsolva, de ha hazaért nem az lett volna az első, hogy töltöre teszi a telót és felhív?!
Írjátok le lécci a meglátásotokat, mi a véleményetek a dologról külső szemmel. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!