Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire hátráltat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nickx199 kérdése:

Szerintetek mennyire hátráltat egy kapcsolatot a távolság?

Figyelt kérdés
Ha én Budapesti vagyok és a lány Győrben lakik akkor is meg lehet oldani a kapcsolatot?És ha igan akkor hogy?És szerintetek hogy lehet a leggyorsabban eljutni oda?
2014. ápr. 27. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha Bp-i lennék biztos nem mennék el egy csajért Győrbe. Pesten van kismillió csaj, ott is találnék eleget.

Boccs, én így gondolom.

2014. ápr. 27. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Pénz kérdés, ha van akkor nem akadály, ha viszont nincs, akkor sok nyűggel jár. Én mai eszemmel nem kezdenék távkapcsolatba, nekem nem elég heti egy találkozó.
2014. ápr. 27. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Azokat hátráltatja, akinek több igénye van a személyes találkozóra, főleg ha nem tudják anyagi okok miatt megoldani a legalább heti 1 találkozót, mert szerintem minimum annyi kell az elején, hogy meg tudd ismerni a másikat. 32N
2014. ápr. 27. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha nem akarjátok egymást sűrűn látni akkor nem hátrány!
2014. ápr. 27. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem nagy gáz. előbb-utóbb költözés, és csá.
2014. ápr. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!