Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság megerősítheti a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Párommal fél évig együtt éltünk,ő vidéken él én Pesten..És mióta csak hétvégente találkozunk,jobban örülünk egymásnak...szerelmesebb lettem..De attól félek ,ha szeptembertől a suli miatt megint összeköltözünk egymásra ununk?2011. aug. 8. 12:34
1/6 anonim válasza:
Nézd, mindenkinek van olyan napja, amikor egyedül szeretne lenni, teljesen. Vagy pedig olyanhoz lenne kedve, amihez a párja nem lenne jó.
Ettől még nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolat, vagy másra van szükséged. Megbeszéltek egymással dolgokat, erre van a szátok. A kapcsolatot meg fel lehet dobni. Ha szeretsz valakit, akkor nem unod meg. Ha csak a kalandot szeretted vagy valami álomképet, akkor sajnálom.
2/6 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy más lesz a kapcsolatotok. Ha ugyanazt az örömöt várjátok majd minden nap, akkor csalódni fogtok, úgyhogy fejben kell kicsit "váltani", és akkor nagyon jó lesz. Beszélj vele is erről.
3/6 anonim válasza:
3 évig voltam együtt exemmel ő is pesti volt... végül nem amiatt lett vége, hogy a távolság miatt, de szerelmesebb se lettem belé, sőt. Szóval emberfüggő meg ilyenek.
Mindig is azt tartottam, hogy egy szerelem, az érzelmek nem attól múlnak hogy mindennap látjátok-e egymást vagy sem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. aug. 8. 13:11
5/6 anonim válasza:
a távolság gyengiti mert amig távol vagy ő csajozik/pasizik
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató választ,ez nagyon megnyugtatott tényleg :D
2011. aug. 8. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!