Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelek amikből tudni lehet hogy hol van a helyem a nők skáláján? 24 vagyok, de egyszer azt hiszem hogy jó vagyok náluk, egyszer meg hogy elhányják magukat tőlem. Mi a megoldás?
Pár hónapja ért véget egy 6 éves kapcsolatom egy átlagosnál szebb lánnyal. A 6. év végére saját elmondása szerint elhízott (felszedett az évek alatt 10 kilót, 54-ről 64-re, 154cm magas) de szerintem akkor is nagyon csinos volt. Sokan udvaroltak neki, interneten és munkahelyen is (ezeket hárította mindig, együtt nevettünk rajta)
Most próbálnék csajozni, ismerkedni de nem sok jelet veszek észre. Felköltöztem 1 éve Pestre, otthon a kis városban minden korombeli nő foglalt vagy házas. Gondoltam itt több lesz az esélyem. De kb. minden nő jel nélkül elmegy itt mellettem. Ha nézek is egy csajt, próbálom vele felvenni a szemkontaktust, elmegy mellettem, észre sem vesz.
Volt barátnőm mindig azt mondta hogyha ronda lennék, akkor nem lenne velem mert választhatott volna mást is. Viszont a barátnői szerint nem vagyok egy szépség ahogy mondták egymás között.
Könnyen szólítok le bárkit, hamar tudok kezdeményezni egy beszélgetést. Csak semmiből nem tudom megállapítani hogy mit gondolnak a nők rólam. Hogy csak haverkodnak vagy lehetne több is a dologból.
Nem volt még olyan hogy konkrétan visszahallottam volna hogy milyen pasinak számítok. A volt csajom meg a barátnői meg szerintem nem mércék, mert ott az irigységtől elkezdve az elfogultságig minden játszhat.
Pl. a barátaimról mind tudom hogy milyen pasik a nőknél, mert szoktam hallani a csajokat ahogy róluk beszélnek. Viszont rólam nem szoktak. Még középsikolában is amikor a csajok egy füzetben vezették hogy ki milyen pasi, engem fel sem soroltak. Se csúnya se szép, egyszerűen semmi. De amúgy nagyon jóban voltam velük is.
Szóval már kezdem magam egy semleges nemű valaminek érezni aki jól kijön mindenkivel, de igazából soha nem nézik férfinak.
Kiállásom van, sportolni is járok, magasabb vagyok, divatosan öltözöm.
Néha látom zárt terekben (üzletek) hogy néznek nők, de amikor visszanézek elkapják a fejüket gyorsan. Már gondoltam arra is hogy a rondaságomat nézik esetleg. Az eladó csajokkal is is el szoktam dumálni, a haverok erre mindig azt mondják hogy össze vissza flörtölök, pedig én nem úgy élem meg, azt sem tudom mi az a flört. Egyszerűen beszélgetek velük, nem tudatos ez. Még nem volt olyan hogy elzavart volna valaki.
Jó a kisugárzásom állítólag, azért is barátkoznak velem sokan. Én vagyok a társaság középpontja mindig, nagyon könnyen oldom a hangulatot.
Lehet hogy egy szánalmas alaknak néznek akivel csak barátkozni lehet? És azért állnak szóba velem?
"Csak semmiből nem tudom megállapítani hogy mit gondolnak a nők rólam."
Kell azt neked tudni? Ha szexet akarsz csak, akkor ilyesmivel ne fáraszd magad, egyszerűen próbálkozz be minél több nőnél addig, amíg nem találsz valakit, akivel egyeznek az elképzeléseitek.
Ha meg komoly kapcsolatot akarsz, akkor eleve rossz úgy kezdeni a dolgot, hogy te vagy az űzött vad. Olyannál próbálkozz be, aki neked igazán tetszik. Csak egy dologgal kell megküzdened egyedül: az elutasítással. A többi megy magától. Nem könnyű? Nem az. Egy komoly kapcsolat sok erőfeszítésbe kerül, de ha jól csinálod, ez hosszú távon kifizetődő. Ugyanis az állandó hatalmi harcok lélekölőek tudnak lenni egy kapcsolatban, tehát ha nem tudtok egyenrangú felek lenni, akkor meg se éri belevágni, még akkor sem, ha könnyűnek tűnik.
Amúgy nem azért írom, mintha én jobb lennék, de az írásod alapján egyáltalán nem az jött le nekem, hogy jó a kisugárzásod. Legalábbis most nagyon is merevnek, feszültnek tűnsz. Lehet, hogy te vagy a társaság középpontja, de az általad leírt problémák fényében nekem úgy tűnik, hogy a társaság akkor csak a felszínt kapargatja. Úgy tűnik, mélyebbre nem engeded őket. Nem lehet, hogy ennek az okát kellene kideríteni?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!