Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ez esetben?
Figyelt kérdés
Párommal 14 éve vagyunk együtt. 2 gyerekünk van,egyik még baba. Ő dolgozik ugye,én jó ideje itthon vagyok. Estére 80%ban a 2 gyerek,háztartástól hulla vagyok,nemhogy házaséletet éljek. Ő szeretné,én az alvást választom.
Nem tudom mit csináljak,mert tudat alatt szeretném,de győz a fáradtság. Páromnak nem tetszik,mert ő meg dolgozik,és ő neki nem számít a fáradtság ezért. Félek elromlik a házasságom,pedig 30 vagyok csak. Nem tudom mit csináljak? Sajnos segítség sincs,hogy elvigye néha a gyerekeket,hogy magunk legyünk,pedig lehet az lenne a jó,mert pl nehezen kapcsolok is ki,mert mindig arra figyelek nem e kelt fel valamelyik.
Juj juj...sajnos a mai rohano vilagban ez nagyon gyakori..arra probalj figyelni hogy ha faradt is vagy mert termeszetes hogy a sok otthoni melo utan elfaradsz de kedveskedj es legyel turelmes hozza....azert probalj neha engedni ha nem is konnyu mert aztan sokaig huzod a dolgot elobb utobb majd mashol fog egereszni ami nem vezet jora. nallunk hasonlo eset volt sokaig de aztan kidolgoztuk hogy hajnalban amikor a gyerekek alsznak akkor szeretkeztunk es akkor mind a ketten jobban kivoltunk pihenve es meg jobban is esett. Probaljad meg egyik hajnalban amikor alszik probaljadegy kicsit simogatni aztan menj le a paplan ala es nyalogassad neki a szerszamat azonnal fogja tudni mi a dolga.Neha igy neha ugy de ne hanyagoljad el mert aztan nehez lessz a karamba vissza vezetni a birkat ha csak nem nez elobb utobb teged nez annak es mashol keres pihenest..Legyetek egyutt sokat beszelgessetek este vagy menjetek el akar egyutta gyerekekkel setalni vagy le a parkba fogd meg a kezet eserezze hogy szukseged van ra es batoritsad aztan jonnek a hajnalok es erezzetek jol egymas kozelseget mert ha erzi az elhidegulest arra gondolhat hogy te napkozben masokkal talalkozol es alkalmad van arra ami neki fajhat pedig te artatlan vagy ahogy leirod csak a sok munka keszit ki ami miatt nem jut energiad a hazastarsi kotelessegekre...talan ez segit sok sikert kedves.
2014. ápr. 25. 07:41
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos hajnalban már dolgozni megy,ez nem jöhet szóba. :(
2014. ápr. 25. 07:43
3/11 anonim válasza:
gyerekeket ledobod 7-8kor és aztán mehet a buli 12 ig, addig csak bírod ;)
2014. ápr. 25. 07:59
4/11 anonim válasza:
Ha hajnalban megy dolgozni akkor elotte is felkel...na ez elott egy negyven percel is akcioba lehet lendulni...vagy amikor este zuhanyozik akkor bemesz a zuhanyba es ajtot becsukod es szepen szadba veszed a pajszert es lekonnyited az utolso cseppig ..jol fog indulni a napja es nem is jut eszebe masba fecskendezni a nedveit...
2014. ápr. 25. 08:18
5/11 Naif_Hazazi válasza:
a férfiember mindig reggel a legaktivabb, és sztem a reggeli szexnél nincs jobb, bár ez a nöknél nemtudom hogyvan, lényeg a lényeg, reggeli akcióval jobban fog indulni a napja, és meglásd ö is sokkal kedvesebb lesz veled.
2014. ápr. 25. 08:24
6/11 A kérdező kommentje:
Gyerekek 9 előtt nem alszanak. 3-4kor kel,én akkor fel nem tudnék kelni.
2014. ápr. 25. 08:44
7/11 anonim válasza:
Vedd kicsit lazábban az otthoni feladataidat. Nem kell mindig 100%-ban rend és tisztaság legyen otthon. Próbálj napközben kicsit pihenni, akár akkor, amikor a gyerekek alszanak ebéd után. A férjednek fontosabb a szex, mint az, hogy otthon csillivilli legyen minden.
2014. ápr. 25. 10:36
8/11 A kérdező kommentje:
A nagyobbik gyermek már
nem alszik,a pici mikor alszik ebéd körül akkor főzök meg,vagy mosogatok el,pihenésre sok nem jut,vagy ha pihenek is akkor is hulla vagyok estére.
2014. ápr. 25. 11:20
9/11 anonim válasza:
Úgy látom te nem akarsz találni időpontot e célból. Más is vezet háztartást és nevel gyerekeket mindenféle segítség nélkül, és mégis van ideje és kedve a férjéhez. Önző vagy, majd keres mást előbb-utóbb és jól is teszi.
2014. ápr. 25. 14:35
10/11 A kérdező kommentje:
Ha te is 5-6x kelnél éjjel nem hiszem hajnal 3-4kor tudnál sexelni. Azért szinte még ki se alszom magam a kisbabám miatt,hasfájós eléggé.
Este szoktunk igen,de sokszor elalszom,ami nem is csoda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!