Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent az, ha két ex több mint fél év után újra beszélget egymással?
Figyelt kérdés
3 évet jártunk. Ő szakított, én is egyetértettem. Mind a ketten más országban lakunk jelenleg. Az kizárt, hogy "dugni" akar, mert nem is lehetne megoldani, több ezer kilométerre vagyunk egymástól. Ez szerintem módosítja a dolgokat. Ő írt rám, és már jó pár napja beszélgetünk. Kettőnkről semmit, de ez nálunk nagy szó, hogy egyáltalán dumálunk, mert haraggal váltunk el. Mindenki szerint nem vagyunk normálisak, hogy beszélgetünk. Olyan nagy gáz ez? Miért nem lehet az, hogy tényleg csak barátok akarunk lenni? Működhet ez? Vagy tényleg újra többet fog egyikőnk érezni, mint ahogy mondják a barátaink? Nagyon fontos volt nekem, és szeretnék vele jóban maradni. Ez olyan nagy bűn?2014. ápr. 26. 01:25
2/4 anonim válasza:
Én nem erőltetném, csak szenvedés lehet a vége
3/4 anonim válasza:
Nem bűn és nem is gáz. Az a gáz, hogy a barátok minek szólnak ebbe bele és ahogy látom te adsz is az ilyen véleményekre. Működhet-e? Azért gondolj bele, ha elkezdi mesélni, hogy kivel, mennyiszer hányszor, ez mennyire zavarna/bántana téged. Ha ez nem gond, akár működhet is. Személy szerint nem hiszek az ilyesmibe, de nem vagyunk egyformák.
4/4 A kérdező kommentje:
Helsinki-München egyébként. De engem nem zavarna. Már beszéltünk ilyenről. Már nem vagyunk szerelmesek. Szerintem most már barátok lehetünk. És amúgy a barátaim véleményére nem adok. Csak megkérdeztem :)
2014. ápr. 26. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!