Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan, aki nem igazán szereti a nyelves csókot?
Nekem eddig nemigazán jött be, nálam a csók egyfajta szenvedélyesebb szájrapuszit jelent, nem azt hogy ledugom a nyelvem a srác torkán. :D
Gáz, ha a nyelvesdi nem jön be? Lehet még ebből gond? (Most spec nincs pasim így a jövőbeni kapcsolatokra gondolok)
17L
De jó kérdés!
Én pl a férjemmel nem szeretek "smárolni", meg nem tudnám mondani miért, egyszerűen nem esik jól és kész. Az első barátommal sem szerettem csókolózni, nem adott semmi élményt, tök csalódott voltam, hogy "ennyi az a híres csókolózás??). Aztán az első komoly, 3 évig tartó kapcsolatom sok csókolózással volt fűszerezve.
Aztán volt olyan barátom, aki pl kifejezetten nagyon nyálasan csókolózott, meg állandóan összekoccant a fogunk, azt sem szerettem.
Viszont volt olyan pasim is 3 évig, akivel állandóan csak csókolóztam volna, ha lehetett volna, egyszerűen már csak a gondolata is felizgatott.
Szóval az én tapasztalatom az, hogy ez egy tök változó dolog, életkor/élethelyzet/pasi/hangulat/jóégtudja-mi-függő :).
-Apa te szeretsz csókolózni?
-Szerettem amíg anyátokat meg nem ismertem...
:-D
Ez tényleg egyéntől függ... csak meg kell találni az összhangot a sráccal és élvezni fogod, hidd el! Vagy ha valami nem tetszik mond meg a barátodnak (majd ha lesz) hogy
kicsit változtasson...beszéljétek meg, ne csendben szenvedj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!