Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha egy fiú nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy fiú nem szereti a nyelves csókot? A barátommal 16 évesek vagyunk 6 hónapja járunk és ő csak nyelv nélkül csókol. Hallott már valaki ilyet?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, de ha ő csak úgymond "francia csókot" akar akkor sem tudsz elleni mit tenni.
2013. ápr. 19. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
En ilyenrol soha nem hallottam :D
2013. ápr. 19. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen - de lehet, hogy csak még nem tudja ennyire elengedni magát.

Ne erőltesd, abból jó nem lesz.

2013. ápr. 19. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Pampog... Hát az nem is jó, nekem sem tetszene hosszútávon. Kérdezd meg miért nem szereti!
2013. ápr. 19. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért nem szereti.Azt mondta, hogy egyszer próbálta és nem jött be neki.Előttem még csak egy lánnyal járt, azzal is csak két hétig.Engem nagyon szeret, de ez azért fura.
2013. ápr. 19. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. Hát meg mondom őszintén, hogy nekem sem kifejezetten a kedvencem:D én is a francia csókot, vagyis a 'filmes' csókot szeretem :) hiába próbáltam már ki több fiúval, egy nyelves csók sem tetszett igazán, najóó talán az egyikkel egész jó volt, de a többivel nem:D
2013. ápr. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!